user preferences

Upcoming Events

No upcoming events.

Nettstedets mål

Les mer om målene dette nettstedet har.
Anarkismo.net er en internasjonal anarko-kommunistisk nyhetstjeneste. Dette er våre mål for dette prosjektet.
Hensikten med dette nettstedet er å:
  1. Innsamle og distribuere nyheter og analyser laget av anarkistiske grupper og individer over hele verden, som er influert av den "plattformistiske", anarko-kommunistiske eller especifistiske (mer eller mindre en latin-amerikansk versjon for plattformisme) tradisjonen innen anarkismen.
  2. Tilrettelegge for vennskapelig debatt og diskusjon mellom anarkister innen denne tradisjonen.
  3. Tilby et sted hvor andre anarkister, sosialister og hvem som helst andre kan lære om denne anarkistiske tradisjonens aktiviteter og synspunkt, og starte en konstruktiv dialog med dem.

Hvorfor vi synes dette er viktig:

Kapitalismen er i dag -mer enn noen gang- organisert som et globalt system. Anarkismen må også være global. Internett kan være et mektig verktøy for å hjelpe oss å organisere oss globalt. Selv om det er et lite steg, tror vi at en internasjonal anarko-kommunistisk nyhetsside kan spille en viktig rolle i denne oppgaven, ved å:

  1. Forbedre kommunikasjonen mellom "plattformistiske" organisasjoner og individer -noe som er et vitalt steg på veien til å oppnå større enhet på internasjonalt nivå.
  2. Vinne mennesker til anarkismen -særlig i steder av verden der bevegelsen er svak eller ikke-eksisterende.
  3. Overbevise mennesker som begjærer sosial forandring om at den type framgangsmåte som er skissert i den "anarkistiske plattformen" er best.
  4. Bistå etableringen av nye anarko-kommunistiske grupper og kollektiver, og oppfordre folk til å bli medlem i de som allerede eksisterer.

© 2005-2023 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]