user preferences

Recent articles by Παπαδόπουλος Παναγιώτης(Κάϊν)

textεκτός από τήν &... 0 comments

Recent Articles about Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος Αναρχικό κίνημα

Η ανάγκη για restart May 29 23 by Ευριπίδης Καλτσάς

1η Μάη: μέρα ταξ... May 01 23 by Πρωτ. Αναρχ. Αγ. Αναργ.-Καματερού

Αντιεκλογικ^... Mar 31 23 by Αναρχικοί Αγ.Αναργύρων-Καματερού

Καίτε βιβλιοπωλεία…

category Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος | Αναρχικό κίνημα | Λοιπός Ελευθεριακός Τύπος author Monday June 23, 2008 21:46author by Παπαδόπουλος Παναγιώτης(Κάϊν) Report this post to the editors

Καίτε την Αναρχία

Το κείμενο λογοκρίθηκε από το "εναλλακτικό" athens indymedia καί κόπηκε μαζί με σχόλια συντρόφων που διαφωνούν και είναι εχθρικοί με παρόμοιες μεθόδους "δράσης".

Κατέφυγα στον αναρχισμό για να φυλαχτώ από το κτήνος του φασισμού, όχι να αντιγράψω τις θηριωδίες του και να μοιάσω στη βία του

να γιατί είμαι ενάντια στους εμπρησμούς βιβλιοπωλείων

να γιατί είμαι ενάντια σε ναζιστικές πρακτικές πού "χρεώνουν" στον αναρχισμό βαρβαρότητες πού αιώνες αυτός αντιπαλεύει

Η βία σε βιβλιοπωλεία (έστω και ακροδεξιά) είναι ντροπή από τα χέρια σας, από τον "αναρχισμό" πού βολεύει τον "αντιφασισμό" σας!

Τα βιβλία γράφονται και υπάρχουν για να κρίνονται, να απαντώνται, να απορρίπτονται, να σχολιάζονται, μα ποτέ να παραδίνονται στις φλόγες!

Να πάρουν θέση όλοι οι σύντροφοι/σσες του αναρχικου-αντιεξουσιαστικού χώρου τώρα!

Ξυπνήστε, βγάλτε τις κουκούλες και σκεφθείτε καλά τι κάνατε και τον δρόμο που στρώνετε ανυποψίαστα στην ανελευθερία και στους κρατιστές που έχουν "στην τσέπη" το δόγμα της συλλογικής ευθύνης για όλους τους αναρχικούς!

Να πάρουν θέση όλοι οι σύντροφοι/σσες τού αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου,όλες οι ομάδες και οι συλλογικότητες τώρα!

Θετικές και κινηματικές οι ενέργειες στο καζίνο τής Πάρνηθας, στις απαλλοτριώσεις στα σούπερ μάρκετ, αλλά δεν μπορούμε να "συνεχίσουμε" με ένα βήμα μπροστά και χίλια πίσω!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΙΚΑΣ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ, ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΓΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Υπάρχουν φασιστικά βιβλιοπωλεία, αριστερά ή αναρχικά, αλλά πάνω από όλα υπάρχουν πράξεις φασιστικές.

Στα βιβλία απαντάς με βιβλία, στον φασισμό απαντάς με ιδέες, με κείμενα, με στάση ζωής, με πολιτική δράση και όχι με τον φασισμό που περνιέται σαν... "αντιφασισμός" και στιγματίζει τον αναρχισμό σαν τάγμα εφόδου και μαύρο καταδρομέα.

Ξυπνήστε, αυτό δεν είναι "γεια στα χέρια σας", είναι ντροπή από τα χέρια σας!

ΟΤΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΑΒΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Το κάψιμο βιβλιοπωλείων μέσα από τις στάχτες

αναδεικνύει φασισμούς που δείχνουν φόβο και αδυναμία να απαντήσεις στις απόψεις του Πλεύρη, του Γεωργιάδη, του "Πελασγού" ή της "Νέας Θέσης" και οδηγείσαι στην χειρότερη επιλογή που και τον αναρχισμό τυλίγει στις φλόγες και στη συκοφάντηση αλλά και στην ακροδεξιά και στο "εθνικό dna" των υπερπατριωτών και ρατσιστών "δίνει" κόσμο, νέα μέλη, συμπαράσταση και συμπάθεια!

Άσχημο, μιλιταριστικό παιχνίδι ξεκινήσατε τα τελευταία χρόνια με τούς τραμπουκισμούς σε βιβλιοπωλεία που μπορεί να καταλήξει και σε εμπρησμούς αναρχικών και ελευθεριακών βιβλιοπωλείων και τότε ποιος αλήθεια θα πάρει την ευθύνη;

΄Η μόνο τότε ο εμπρησμός και η καταστροφή βιβλίων θα είναι...φασιστική επίθεση;

Παπαδόπουλος Παναγιώτης(Κάϊν)

μεμονωμένο άτομο από το αναρχικό κίνημα

22/6/08

This page has not been translated into Ελληνικά yet.

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]