preferenze utente

cerca nell'archivio del sito Cerca cerca nell'archivio del sito


Search comments

ricerca avanzata

Nuovi eventi

Nederland / Duitsland / Oostenrijk

nessun evento segnalato nell'ultima settimana

Wij anarchisten willen een nieuwe realiteit opbouwen!

category nederland / duitsland / oostenrijk | anarchistische beweging | other libertarian press author Friday December 07, 2007 18:45author by Federatie van Nederlandssprekende Anarchisten - FNA.IAFauthor email fna.iaf at xs4all dot nl Segnalare questo messaggio alla redazione

FNA.IAF Federatie van Nederlandssprekende Anarchisten Internationale van Anarchistische Federaties

In januari willen we in Amsterdam een overleg organiseren waarbij onder meer iemand van het secretariaat van de Internationale van Anarchistische Federaties (IAF) komt spreken.

Wij anarchisten willen een nieuwe realiteit opbouwen!

FNA.IAF Federatie van Nederlandssprekende Anarchisten Internationale van Anarchistische Federaties (in oprichting)

Kameraden!

Wij anarchisten willen een nieuwe realiteit opbouwen!

We willen een nieuwe wereld bereiken door het bestrijden van alle alle politieke en sociale dogma's die ons onderdrukken.

Het anarchisme is een strijdinstrument voor de vrijheid van het individu en tegen de macht, tegen de staat en het kapitalisme.

Het anarchisme is een weg en een levenswijze.

De anarchist is iemand die niet stil staat en die de macht niet dient. Hij heeft zijn libertaire idealen, die altijd in beweging en op de proef dienen te staan. De individuele vrijheid, de wederzijdse hulp, het zelfbestuur en het federalisme moet men leren en in de praktijk brengen.

Een organisatie van anarchisten is een noodzakelijk middel om als anarchisten te leven en te handelen. Met dit instrument kunnen we het systeem bestrijden en onze idealen realiseren.

Bouw met ons een anarchistische organisatie!

Leve de anarchie!

Contact: fna.iaf@xs4all.nl

Voorstel: In januari willen we in Amsterdam een overleg organiseren waarbij onder meer iemand van het secretariaat van de Internationale van Anarchistische Federaties (IAF) komt spreken. Meer info over de IAF vind je hieronder en op het internet: http://www.iaf-ifa.org/

Als je hiervoor belangstelling hebt, laat ons dat weten. Dan houden we je op de hoogte. Op dit eerste overleg willen we in overleg met de aanwezigen meer bijeenkomsten gaan plannen over hoe wij ons als anarchisten beter zouden kunnen organiseren, zowel in theoretische vorming als het in de praktijk brengen van onze idealen.

N.B.: Deze oproep graag doorgeven aan anderen, of verspreiden.


From <-ainfos-nl

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2001-2024 Anarkismo.net. Salvo indicazioni diversi da parte dell'autore di un articolo, tutto il contenuto del sito può essere liberamente utilizzato per fini non commerciali sulla rete ed altrove. Le opinioni espresse negli articoli sono quelle dei contributori degli articoli e non sono necessariamente condivise da Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]