preferenze utente

cerca nell'archivio del sito Cerca cerca nell'archivio del sito


Search comments

ricerca avanzata

Nuovi eventi

Maixreq / Península aràbiga / Iraq

nessun evento segnalato nell'ultima settimana

Solidaritat amb Rojava davant la guerra i la pandèmia!

category maixreq / península aràbiga / iraq | imperialisme / guerra | opinion/analysis author giovedì aprile 16, 2020 04:42author by váriosauthor email tucum at autistici dot org Segnalare questo messaggio alla redazione

La COVID-19, que ha posat innombrables ciutats en quarantena i ha paralitzat sectors econòmics sencers, no ha detingut la contínua guerra bruta de l’Estat turc i el seu aliat, Daesh, contra les poblacions del nord de Síria, que han de continuar defensant-se sense cap treva, així com també és visible el setge latent de l’Estat sirià, promogut pel projecte d’hegemonia regional de Rússia, disposant la zona com a escenari d’enfrontament a l’imperialisme nord-americà.

Ara, les poblacions del nord de Síria també han de lluitar contra la propagació continuada del virus a la seva regió. L’Administració Autònoma de Rojava s’enfronta a aquest altre perill en una fràgil situació per la dificultat de mantenir el seu sistema sanitari enmig del conflicte bèl·lic.

En aquest moment, totes les organitzacions populars haurien d’actuar per a contraposar la guerra i proporcionar ajuda al poble kurd, àrab i assiri dins les seves possibilitats, respectant la seva autonomia i dret a l’autodeterminació als seus territoris. Enfront del silenci cínic i hipòcrita dels Estats i de les burgesies, nosaltres, anarquistes del món, reiterem una vegada més tota la nostra solidaritat internacionalista i des de baix amb la Revolució de Rojava perquè triomfi sobre la pandèmia del virus i de la guerra.

De fet, els que continuen les guerres mentre que, al mateix temps, els serveis de salut del món estan saturats per culpa de l’epidèmia de COVID19, són doblement criminals.

Abaix totes les guerres!

PER LA VIDA I LA LLIBERTAT! VISCA ROJAVA!
catalan.jpg


Coordenação Anarquista Brasileira - CAB
Federación Anarquista Uruguaya - FAU
Federación Anarquista Rosario – FAR (Argentina)
Organización Anarquista de Córdoba – OAC (Argentina)
Federación Anarquista Santiago – FAS (Chile)
Grupo Libertario Vía Libre (Colombia)
Union Communiste Libertaire (Francia)
Embat – Organización Anarquista (Cataluña)
Alternativa Libertaria – AL/fdca (Italia)
Die Plattform (Alemania)
Devrimci Anarşist Faaliyet – DAF (Turquía)
Organization Socialiste Libertaire – OSL (Suiza)
Libertaere Aktion (Suiza)
Workers Solidarity Movement - WSM (Irlanda)
Melbourne Anarchist Communist Group - MACG (Australia)
Aotearoa Workers Solidarity Movement - AWSM (Aotearoa / Nueva Zelanda)

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2001-2020 Anarkismo.net. Salvo indicazioni diversi da parte dell'autore di un articolo, tutto il contenuto del sito può essere liberamente utilizzato per fini non commerciali sulla rete ed altrove. Le opinioni espresse negli articoli sono quelle dei contributori degli articoli e non sono necessariamente condivise da Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]