user preferences

Δεν ξεχνιέται, δεν συγχωρείται

category Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος | Ιμπεριαλισμός / Πόλεμος | Ανακοίνωση Τύπου author Sunday October 11, 2015 20:23author by Επαναστατική Αναρχική Δράση (DAF) Report this post to the editors

Δήλωση Επαναστατικής Αναρχικής Δράσης

Δεν μπορεί να ξεχαστεί, δεν μπορεί να συγχωρεθεί - Δήλωση της Επαναστατικής Αναρχικής Δράσης για τη βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα
ankara.jpeg

Σήμερα, στις 10 Οκτωβρίου, η «Συνάντηση για την Εργασία, τη Δημοκρατία και την Ειρήνη» που διοργανώθηκε από διάφορα συνδικάτα, ενώσεις και οργανώσεις, υπέστη επίθεση. Όπως συνέβη και στο και σε Amed τον Ιούνιο και στο Suruc τον Ιούλιο, οι βόμβες που εξερράγησαν σήμερα στην Άγκυρα σκότωσαν δεκάδες ανθρώπους.

Χιλιάδες άνθρωποι ήρθαν μαζί από πολλές διαφορετικές πόλεις ενάντια στην πολιτική του πολέμου, ενάντια στον πόλεμο, ενάντια στην κερδοσκοπία εκ μέρους διαφόρων ομάδων εξουσίας.

Σήμερα, οι βόμβες που εξερράγησαν, δολοφόνησαν τους ανθρώπους που ήθελαν την ειρήνη, την ζωή και την ελευθερία ενάντια στον πόλεμο.

Αυτή η έκρηξη, στην οποία πάνω από 30 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι τώρα, είναι μια αντανάκλαση των άπληστων και διψασμένων για αίμα εξουσιών. Αυτοί που δολοφόνησαν στη Amed, το Pirsus, το Cizir, τώρα προσπαθούν να εκφοβίσουν τους λαούς, που έχουν αηδιάσει με την πολιτική του πολέμου, αποθαρρύνοντάς τους από τον αγώνα για την ελευθερία, με τη δολοφονία δεκάδων ανθρώπων στην Άγκυρα.

Οι εξουσίες αυτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ακόμα και αν χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, ​​είτε συλλήψεις είτε δολοφονίες με βόμβες, δεν θα φοβηθούμε τις εξουσίες ή όσους συνεισφέρουν στην πολεμική τους πολιτική.

Για έναν νέο κόσμο, για μια ζωή ελευθερίας, οι δολοφόνοι του Amed, του Pirsus, του Cizir και της Άγκυρας, οι δολοφονίες αυτές δεν μπορούν να ξεχαστούν, οι δολοφόνοι δεν μπορούν να συγχωρεθού.

Επαναστατική Αναρχική Δράση (DAF)

This page has not been translated into Esperanto yet.

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]