user preferences

Διαδήλωση των πρώην απεργών πείνας

category Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος | Μετανάστευση / Ρατσισμός | Ανακοίνωση Τύπου author Tuesday April 26, 2011 22:12author by Αλληλέγγυος Report this post to the editors

Συγκέντρωση και πορεία οργανώνουν στις 5 Μάη στα Χανιά πρώην απεργοί πείνας της Υπατίας, ζητώντας την υλοποίηση της συμφωνίας που είχαν υπογράψει με την κυβέρνηση.
apergoi_peinas_chania_teliko.jpg

Συγκέντρωση και πορεία οργανώνουν στις 5 Μάη στα Χανιά πρώην απεργοί πείνας της Υπατίας, ζητώντας την υλοποίηση της συμφωνίας που είχαν υπογράψει με την κυβέρνηση.

Οπως φαίνεται από την αφίσα, η οποία ήδη κολλιέται στα Χανιά, έχουν συγκροτήσει το Ανοιχτό Μέτωπο για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων των Απεργών Πείνας και διατυπώνουν συγκεκριμένα αιτήματα, που έχουν να κάνουν με τη συμφωνία που έκαναν οι απεργοί πείνας με την κυβέρνηση και δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμη.

Η αφίσα είναι γραμμένη στα αραβικά και στα ελληνικά, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι αγωνιστές μετανάστες χρειάζονται την αλληλεγγύη όλων μας. Μετά και την καταγγελία ότι η Ασφάλεια παρακολουθεί στενά πρώην απεργούς πείνας, είναι φανερό πως πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες στην κινητοποίησή τους, για να μην τολμήσει η Αστυνομία να κάνει τίποτα.

Πρέπει λοιπόν όλοι οι αλληλέγγυοι και οι αλληλέγγυες να στηρίξουμε τον αγώνα των πρώην απεργών πείνας με την παρουσία μας στη συγκέντρωση και πορεία της 5ης Μάη.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]