user preferences

New Events

Ibèria

no event posted in the last week

Upcoming Events

Ibèria | Religió

No upcoming events.
Ibèria - Anarchist Communist Event
Saturday November 06 2010
20:00 hrs

La CGT de Barcelona convoca una concentració el 6 de novembre contra la visita del Papa

category ibèria | religió | anarchist communist event author Friday October 29, 2010 23:57author by Federació Local de Sindicats - Confederació General del Treball (CGT) Report this post to the editors

A les 15 h. a la plaça de la Catedral de Barcelona

La CGT de Barcelona surt al carrer davant el que considera una burla cap a la societat amb motiu de la visita del Papa a la nostra ciutat. Els poders imposats pretenen que donem la benvinguda en la nostra ciutat a qui des de la Santa Inquisició va ascendir al regne de Déu per a fer-se ni més ni menys que el seu suposat portaveu i representant en la Terra. [Italiano]
cartelratzingercatalanpequeno.jpg


EL VATICÀ NO ESTÀ EN CRISI

1.100.000€ EN SEGURETAT I ORGANITZACIÓ !!
200.000€ A CÀRREC DE LA GENERALITAT PER AL CENTRE DE PREMSA !!
I ENS PARLEN DE CRISI


La CGT de Barcelona surt al carrer davant el que considera una burla cap a la societat amb motiu de la visita del Papa a la nostra ciutat. Els poders imposats pretenen que donem la benvinguda en la nostra ciutat a qui des de la Santa Inquisició va ascendir al regne de Déu per a fer-se ni més ni menys que el seu suposat portaveu i representant en la Terra.

Des de la CGT defensem la igualtat entre les persones per sobre de tota classe, defensem una societat autogestionaria sense lligams a cap tipus de poder, ja sigui polític o religiós, i la llibertat d’acció i pensament individual en bé d’una societat lliure, on la fe dels mansos i els resignats sigui un vestigi de la més gran de les esclavituds: la religió.

La classe treballadora ha lluitat perquè aquesta ciutat es vegi lliure d’una cosa que considerem propi de temps passats i foscos, on la consciència de les persones romania tancada i esclavitzada entre grans temples, esglésies i catedrals, com la que ha vingut a consagrar el tal Ratzinger, alies Benet XVI.

La recent vaga general ha expressat el cansament dels treballadors que han demostrat estar fats del poder que els ofega i tenalla sota l’amenaça d’una crisi creada pels mateixos que ara demanen sacrificis a tots menys als seus amics.

No oblidem que moltes de les empreses i bancs que van crear aquesta crisi sufraguen els fastos d’aquesta visita, juntament amb organismes públics que malbaraten els diners per a satisfer al poder fàctic i omnipresent de l’Església. Poder que posseeix milers d’interessos en empreses i bancs que acomiaden treballadors i fomenten un pensament polític reaccionari i castrant, al mateix temps que pretén ocultar els seus delictes i crims reconeguts pel mateix subjecte que es passejarà pels nostres carrers.

La CGT no té res que celebrar amb aquest personatge que representa la cara més amarga, dura i opressora del poder que venim combatent. L’anarcosindicalisme no pot callar la ràbia de tants homes i dones víctimes de segles de repressió i injustícia.

Per això el nostre crit avui és més fort que mai.

NI DÉU, NI ESTAT, NI PAPA

Federació Local de Sindicats de la CGT de Barcelona



Related Link: http://www.cgtcatalunya.cat

This page has not been translated into Nederlands yet.

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]