Benutzereinstellungen

Neue Veranstaltungshinweise

Ibèria

Es wurden keine neuen Veranstaltungshinweise in der letzten Woche veröffentlicht

Kommende Veranstaltungen

Ibèria | Religió

Keine kommenden Veranstaltungen veröffentlicht
Ibèria - Anarchist Communist Event
Saturday November 06 2010
08:00 PM

La CGT de Barcelona convoca una concentració el 6 de novembre contra la visita del Papa

category ibèria | religió | anarchist communist event author Friday October 29, 2010 23:57author by Federació Local de Sindicats - Confederació General del Treball (CGT) Report this post to the editors

A les 15 h. a la plaça de la Catedral de Barcelona

La CGT de Barcelona surt al carrer davant el que considera una burla cap a la societat amb motiu de la visita del Papa a la nostra ciutat. Els poders imposats pretenen que donem la benvinguda en la nostra ciutat a qui des de la Santa Inquisició va ascendir al regne de Déu per a fer-se ni més ni menys que el seu suposat portaveu i representant en la Terra. [Italiano]
cartelratzingercatalanpequeno.jpg


EL VATICÀ NO ESTÀ EN CRISI

1.100.000€ EN SEGURETAT I ORGANITZACIÓ !!
200.000€ A CÀRREC DE LA GENERALITAT PER AL CENTRE DE PREMSA !!
I ENS PARLEN DE CRISI


La CGT de Barcelona surt al carrer davant el que considera una burla cap a la societat amb motiu de la visita del Papa a la nostra ciutat. Els poders imposats pretenen que donem la benvinguda en la nostra ciutat a qui des de la Santa Inquisició va ascendir al regne de Déu per a fer-se ni més ni menys que el seu suposat portaveu i representant en la Terra.

Des de la CGT defensem la igualtat entre les persones per sobre de tota classe, defensem una societat autogestionaria sense lligams a cap tipus de poder, ja sigui polític o religiós, i la llibertat d’acció i pensament individual en bé d’una societat lliure, on la fe dels mansos i els resignats sigui un vestigi de la més gran de les esclavituds: la religió.

La classe treballadora ha lluitat perquè aquesta ciutat es vegi lliure d’una cosa que considerem propi de temps passats i foscos, on la consciència de les persones romania tancada i esclavitzada entre grans temples, esglésies i catedrals, com la que ha vingut a consagrar el tal Ratzinger, alies Benet XVI.

La recent vaga general ha expressat el cansament dels treballadors que han demostrat estar fats del poder que els ofega i tenalla sota l’amenaça d’una crisi creada pels mateixos que ara demanen sacrificis a tots menys als seus amics.

No oblidem que moltes de les empreses i bancs que van crear aquesta crisi sufraguen els fastos d’aquesta visita, juntament amb organismes públics que malbaraten els diners per a satisfer al poder fàctic i omnipresent de l’Església. Poder que posseeix milers d’interessos en empreses i bancs que acomiaden treballadors i fomenten un pensament polític reaccionari i castrant, al mateix temps que pretén ocultar els seus delictes i crims reconeguts pel mateix subjecte que es passejarà pels nostres carrers.

La CGT no té res que celebrar amb aquest personatge que representa la cara més amarga, dura i opressora del poder que venim combatent. L’anarcosindicalisme no pot callar la ràbia de tants homes i dones víctimes de segles de repressió i injustícia.

Per això el nostre crit avui és més fort que mai.

NI DÉU, NI ESTAT, NI PAPA

Federació Local de Sindicats de la CGT de Barcelona



Verwandter Link: http://www.cgtcatalunya.cat
This page can be viewed in
English Italiano Deutsch

Ibèria | Religió | ca

Tue 19 Mar, 18:23

browse text browse image

Sorry, no stories matched your search, maybe try again with different settings.
Sorry, no stories matched your search, maybe try again with different settings.
Sorry, no press releases matched your search, maybe try again with different settings.
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]