user preferences

Δολοφονία αντιφασίστα τη Ρωσία

category Ρωσία / Ουκρανία / Λευκορωσία | Αντιφασισμός | Νέα author Thursday November 19, 2009 19:29author by Εξαγριωμένοι Report this post to the editors

Από φασίστες

Φτάνει πια με τις δολοφονίες αγωνιστών στη Ρωσια! Δεν ξεχνάμε φασιστικά γουρούνια

Την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, 0 26χρονος Ιβαν Κουτορσκόυ (Ivan Khutorskoy) aka Vanya-kostolom, πυροβολήθηκε στην είσοδο του σπιτιού του.

Το όνομά του μπορεί να μην είναι τόσο γνωστό στο ευρύτερο κοινό αλλά ήταν μία σημαντική φιγούρα στο αντιφασιστικό κίνημα και ένας από τους ιδρυτές της R.A.S.H.

Είναι προφανές για τους περισσότερους φίλους του πως ο φόνος του έγινε από Ρώσους νεοναζί.Το όνομα του Ίβαν οι φωτογραφίες του και η διεύθυνσή του είχαν επανηλλειμένα δημοσιευτεί σε ναζιστικά sites καλώντας τους ναζομπάσταρδους να τον καταστρέψουν.Ήταν η 4 απόπειρα κατά της ζωής του Ίβαν.

Ένα περιστατικό επίθεσης εναντίον του το 2005 που ήταν και το πρώτο εναντίον του, είχε τραβηχτεί από κάμερα και είχε παιχτεί μάκλιστα στο ντοκιμαντέρ ''ordinary antifascism''.Οι άλλες δύο επιθέσεις κόντεψαν να του στοιχίσουν την ζωή αλλά σχεδόν από θαύμα τα κατάφερε.

Είχε μαχαιρωθεί στο λαιμό με κατσαβίδι και είχε χτυπηθεί ταυτόχρονα από ρόπαλο του baseball στην 2η επίθεση, ενώ στην τρίτη είχε μαχαιρωθεί στο στομάχι.

Επιβίωσε όμως για αυτό και οι ναζί χγησιμοποίησαν όπλα.

Είχε μια πολύ ευγενική καρδιά και ήταν υπεύθυνος, πάντα έτοιμος να βοηθήσει τους φίλους του.

Ήταν παράδειγμα ανυποταξίας και κουράγιου για όλους.Έμεινε πιστός στον αγώνα μέχρι το τέλος.

Οι φίλοι του συμπληρώνουν (σε ελεύθερη μετάφραση): ''Οι υπεύθυνοι θα κυνηγηθούν άσχημα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε γι' αυτό.Το καθήκον μας είναι να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες που αυτός ξεκίνησε.''

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]