Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος / Καταστολή / Φυλακές Saturday December 06, 2014 - 13:17 by Κατειλημμένη ΓΣΕΕ   image 1 image
Στις 4 Δεκεμβρίου αναρχικοί και κομμουνιστές καταλάβαμε το κτίριο της ΓΣΕΕ, δείχνοντας την αλληλεγγύη μας στον αναρχικό Ν.Ρωμανό, απεργό πείνας από 10/11. Εν όψει της ψήφισης του προϋπολογισμού και της νέας επέκτασης του μνημονίου, επιχειρούμε να αναδείξουμε τη σύνδεση του αγώνα του συντρόφου μας με τους ευρύτερους κοινωνικοταξικούς αγώνες, διαρρηγνύοντας το συμβιβαστικό ρόλο της ΓΣΕΕ και προωθώντας την ενότητα και τη μαχητικότητα μεταξύ των καταπιεσμένων. ... read full story / add a comment
romanosnikosgreek1.jpg
Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος / Καταστολή / Φυλακές Monday December 01, 2014 - 11:26 by Α.Π. ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ   image 1 image
Για αυτούς που εξεγείρονται, στην κατάσταση αιχμαλωσίας τους, με ασπίδα το σώμα τους «για μια ανάσα ελευθερίας», πολλές ανάσες να φωνάξουν «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»! ... read full story / add a comment
logoroci.jpg
Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος / Καταστολή / Φυλακές Thursday November 20, 2014 - 18:41 by Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε   image 1 image
Ανακοίνωση της Αναρχοσυνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ για τα γεγονότα στην πορεία της 17 Νοέμβρη και κάλεσμα σε ανοικτή Συνέντευξη Τύπου στο Κοινωνικό Κέντρο της Τσαμαδού (Τσαμαδού 15, Εξάρχεια), σήμερα Τρίτη 18/11 στις 13:00, με αφορμή το κατασταλτικό όργιο της αστυνομίας στην πορεία της 17 Νοέμβρη. ... read full story / add a comment
france / belgique / luxembourg / répression / prisonniers et prisonnières Wednesday November 12, 2014 - 05:38 by Commission internationale AL
Samedi 1er novembre étaient organisées des manifestations dans plusieurs villes de France. Elles faisaient suite au meurtre par la police d’un manifestant, Rémi Fraisse, lors d’une mobilisation contre le barrage du Testet. Il s’agissait de manifester contre ce projet inutile et contre les violences policières. ... read full story / add a comment
firma.jpg
italia / svizzera / repressione / prigionieri Friday November 07, 2014 - 18:42 by Alternativa Libertaria Reggio Emilia   image 1 image
L’ 8 novembre saremo in piazza a Reggio Emilia. Vogliamo che questa piazza si riempia di persone e di associazioni , vogliamo che si riempia con coloro che della solidarietà, della giustizia sociale e della libertà fanno la propria bandiera. ... read full story / add a comment
Photo publiée sur https://tantquilyauradesbouilles.wordpress.com/
france / belgique / luxembourg / répression / prisonniers et prisonnières Monday November 03, 2014 - 21:45 by YafxCla   image 1 image
Alors que les politiciens et les grands médias ont multiplié les éloges funèbres après la mort d’un patron voyou du CAC 40, la discrétion teintée de méfiance entourant l’assassinat de Rémi Fraisse, un jeune Toulousain de 21 ans, opposant au projet de barrage de Sivens (Tarn), est de mise dans les déclarations officielles. ... read full story / add a comment
iberia / represión / presos Friday September 26, 2014 - 21:29 by CGT
Estamos ante un régimen que además de reprimir está alterando el orden jurídico para disponer de artilugios legales que le permitan ejercen la represión con total impunidad. ... read full story / add a comment
solidarity.jpg
russia / ucraina / bielorussia / repressione / prigionieri Saturday April 19, 2014 - 15:32 by Anarkismo.net Editorial Collective   image 1 image
All'indomani dei giochi olimpici di Sochi, durante i quali il dittatoriale governo russo ha concesso alle multinazionali ed altri Stati di dare sfogo alla loro cupidigia capitalista tacitando le opposizioni e vietando le manifestazioni, continua senza soste la repressione ai danni di attivisti anticapitalisti, degli anarchici, degli attivisti sindacali, dei movimenti femministi e contro l'omofobia. [English] ... read full story / add a comment
300_0___20_0_0_0_0_0_solidarity.jpg
Ρωσία / Ουκρανία / Λευκορωσία / Καταστολή / Φυλακές Thursday April 17, 2014 - 21:09 by Dmitri   image 1 image
Μέρες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, κατά τη διάρκεια των οποίων η δικτατορική Ρωσική κυβέρνηση επέτρεψε πολυεθνικές επιχειρήσεις και άλλα Κράτη να ικανοποιήσουν τις καπιταλιστικές τους ορέξεις με φίμωση της αντιπολίτευσης και την απαγόρευση των διαδηλώσεων, η καταστολή των αντικαπιταλιστών, αναρχικών, συνδικαλιστών ακτιβιστών καθώς και του φεμινιστικού και του κινήματος ενάντια στην ομοφοβία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. ... read full story / add a comment
solidarity_1.jpg
russie / ukraine / biélorussie / répression / prisonniers et prisonnières Wednesday April 16, 2014 - 22:45 by Comité éditorial   image 1 image
Au lendemain des JO de Sotchi, durant lesquels le régime dictatorial russe a permit aux firmes multinationales et aux États participants d'assouvir leurs prétentions capitalistes en bâillonnant l'opposition et en interdisant tout type de manifestations, la répression des militant-e-s anticapitalistes et anarchistes, des syndicalistes et des mouvements féministes et anti-homophobie continue.

[English] ... read full story / add a comment
croppedlogo_blogcopy_1.jpg
Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος / Καταστολή / Φυλακές Monday April 07, 2014 - 11:46 by ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ   image 1 image
«Αυτή η νύχτα στο θάλαμο βασανιστηρίων του Munster ήταν η χειρότερη της ζωής μου. Αν είχα την ελάχιστη αμφιβολία για την αναγκαιότητα συντριβής της παρούσας κοινωνικής τάξης, αυτή εξαφανίστηκε εκείνη τη φριχτή νύχτα. Η κακομεταχείριση που υπέστην από τους δεσμοφύλακες δεν ήταν ότι χειρότερο σε σχέση με την αίσθηση αδυναμίας του να βρίσκεσαι σε εκείνο το κελί…».
Max Hoelz ... read full story / add a comment
ese.jpg
Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος / Καταστολή / Φυλακές Thursday March 06, 2014 - 16:45 by Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ενωση Θεσσαλονίκης   image 1 image
Την Πέμπτη 13/2 η ελληνική αστυνομία συνέλαβε τον πολιτικό πρόσφυγα από την Τουρκία Hassan Kosar (Τσετίν). Αιτία, όπως ανακοινώθηκε, ήταν η ύπαρξη εντάλματος εναντίον του από τις 12/12 του 2013. Το ένταλμα αναφέρεται στην υπόθεση της έκρηξης στην Τριανδρία το 2011 για την οποία όλοι οι γνωστοί στην αστυνομία πρόσφυγες από την Τουρκία (ανάμεσά τους και ο Τσετίν) προσήχθησαν και ανακρίθηκαν, ενώ η έρευνα ολοκληρώθηκε και με εισβολή στα σπίτια τους όπου έγινε έλεγχος για όπλα, αλλά δε βρέθηκε τίποτα. ... read full story / add a comment
croppedlogo_blogcopy.jpg
Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος / Καταστολή / Φυλακές Thursday February 13, 2014 - 17:20 by Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης   image 1 image
Ανακοίνωση της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης σχετικά με το όργιο κρατικής τρομοκρατίας των τελευταίων εβδομάδων ... read full story / add a comment
tahriricn.jpg
nordafrica / repressione / prigionieri Saturday January 18, 2014 - 15:19 by TahrirICN   image 1 image
Condanna della recente dichiarazione che individua nei Fratelli Musulmani in Egitto una organizzazione terroristica. [English] ... read full story / add a comment
tahriricn.jpg
north africa / repression / prisoners Saturday January 04, 2014 - 15:02 by TahrirICN   image 1 image
Comdemnation of the recent declaration of the Muslim Brotherhood in Egypt as a terrorist organization. ... read full story / add a comment
pergospeinasspyrosstratoulissolidarity.jpg
Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος / Καταστολή / Φυλακές Wednesday November 27, 2013 - 20:14 by Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε   image 1 image
Ανακοίνωση της Αναρχοσυνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Ροσινάντε για την απεργία πείνας του Σπύρου Στρατούλη.
«Η φυλακή ως κοινωνική προστασία; Ποιο τερατώδες μυαλό συνέλαβε τέτοια ιδέα; Σαν να λες ότι η υγεία μπορεί να προαχθεί με μια διαδεδομένη μόλυνση». Έμμα Γκόλντμαν ... read full story / add a comment
34396_457826783577_692448577_5503376_3563617_n.jpg
Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος / Καταστολή / Φυλακές Wednesday October 23, 2013 - 21:55 by Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε   image 1 image
Ανακοίνωση της Αναρχοσυνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Ροσινάντε για την έκδοση αγωνιστών από τις ελληνικές αρχές ... read full story / add a comment