user preferences

Έκκληση για συνεχή αγώνα

category Μέση Ανατολή / Αραβία / Ιράκ | Αναρχικό κίνημα | Έκκληση / Μάζεμα Υπογραφών author Wednesday July 23, 2008 22:28author by Anarchists Against the Wall - AAtW - Anarkismoauthor email donate at awalls dot org Report this post to the editors

Ενισχύστε την ομάδα Anarchists Against the Wall

Άμεση έκκληση για οικονομική ενίσχυση!

Με την αύξηση των κρουσμάτων ποινικών διώξεων σε βάρος Παλαιστινίων διαδηλωτών, η AATW απευθύνει αυτή την έκκληση για να μαζέψει χρήματα ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στα ολοένα και αυξημένα νομικά και άλλα παρεμφερή έξοδα για να είναι σε θέση να συνεχίσει να παρέχει αποτελεσματική υποστήριξη στους Παλαιστίνιους συντρόφους.

Τα έξοδα αυτά έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα ύψους $15.000 ΗΠΑ που διατίθενται για την κάλυψη εξόδων για ποινικές διώξεις σε βάρος διαδηλωτών ενάντια στο τείχος του Ισραήλ. Καλούμε τον καθένα να διαβάσει το κάλεσμά μας αυτό και να μας υποστηρίξει χρηματικά, παρέχοντάς μας το δικαίωμα να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Αγαπητοί φίλοι, τα συσσωρευμένα νομικά έξοδα από τον κοινό αγώνα Παλαιστινίων και Εβραίων ενάντια στην ισραηλινή κατοχή, καθώς και η ένταση των κρουσμάτων ποινικών διώξεων σε βάρος Παλαιστινίων αγωνιστών, μας αναγκάζουν να δημοσιοποιήσουμε αυτήν την έκκληση για χρηματική βοήθεια.

Ζητάμε την υποστήριξή σας ώστε να συνεχίσουμε τη δραστηριότητά μας ως Αναρχικοί Ενάντια στο Τείχος (Anarchists Against the Wall - AATW), και, ίσως - το σπουδαιότερο - μια βοήθεια που θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε το κεφάλαιο που διαθέτουμε για δικαστικά έξοδα, σε μια προσπάθεια να καλύψουμε τα ανάλογα έξοδα και Παλαιστινίων συντρόφων μας που συλλαμβάνονται σε διαδηλώσεις κ.λπ.

Από το 2003 η ομάδα μας υποστηρίζει ανεπιφύλακτα και έμπρακτα τον αγώνα των Παλαιστινίων ενάντια στην ισραηλινή κατοχή και το τείχος του αίσχους.

Κάθε βδομάδα, η AATW συμμετέχει σε εκδηλώσεις των Παλαιστινίων ενάντια στο τείχος σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Όχθης, συμπεριλαμβανομένων των χωριών και τοποθεσιών al-Ma'asara (νότια της Βηθλεέμ), Beit Ummar (βόρεια της Χεβρώνας), Bil'in και πιο πρόσφατα και σχεδόν σε καθημερινή βάση του Ni'ilin (δυτικά της Ραμάλλα). Εκεί ο στρατός αντιδρά πολύ πιο βίαια απ’ ό,τι αλλού στην καταστολή των διαδηλώσεων, χρησιμοποιώντας πραγματικά πυρά κ.λπ. Εκατοντάδες εάν όχι χιλιάδες, αγωνιστές έχουν συλληφθεί και δεκάδες έχουν τιμωρηθεί για τη συμμετοχή τους στον αγώνα αυτό.

Ευτυχώς, η ομάδα μας εκπροσωπείται από την αφοσιωμένη δικηγόρο Gaby Lasky, η οποία ακούραστα εργάζεται για την νομική υπεράσπιση των συντρόφων που συλλαμβάνονται σε ενέργειες άμεσης δράσης και διαδηλώσεις στη Δυτική Όχθη και το Ισραήλ. Διαμέσου της νομικής της βοήθειας είναι σαν να εργάζεται για την AATW σε full-time βάση, έχοντας συμφωνήσει να πληρώνεται μόνο για ελάχιστα εξοδα. Ωστόσο, παρά την επιτυχημένη εκστρατεία οικονομικής βοήθειας του τελευταίου χρόνου, η AATW ακόμα χρωστάει στην Lasky σχεδόν $15,000.

Πρόσφατα, τα νομικά και άλλα σχετικά έξοδα αυξήθηκαν. Ως ένδειξη αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους αγωνιστές, η AATW πρέπει να επεκτείνει το νομικό της κεφάλαιο για την αποτελεσματικη υπεράσπιση των συντρόφων μας αυτών. Αυτό έρχεται να προστεθεί στο ήδη υπάρχον κεφάλαιο και τα σχετικά έξοδα για επαφές και μεταφορές.

Σας καλούμε, επίσης, να διαβάσετε το άρθρο στο “The Nation” για τον πρόσφατο αγώνα στο Ni'ilin και να μας συνδράμετε για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Σας είμαστε υποχρεωμένοι και αλληλέγγυοι.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να στείλετε χρηματική βοήθεια κ.λπ. ελάτε σε επαφή στη διεύθυνση donate@awalls.org

Επίσης επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.awalls.org/call4support

Τέλος, δείτε τι έγινε στο Ashraf: http://www.youtube.com/v/8Hdm89WxkGs

Anarchists Against the Wall (Αναρχικοί Ενάντια στο Τείχος)

*Δημοσιεύτηκε στα www.anarkismo.net και www.ainfos.ca Ελληνική μετάφραση “ούτε θεος-ούτε αφέντης”, 23 Ιούλη 2008.

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]