user preferences

Αλληλεγγύη στον αγώνα της Ungdomshuset

category Σκανδιναβία / Δανία / Ισλανδία | Καταστολή / Φυλακές | Νέα author Tuesday March 13, 2007 13:58author by Αλληλέγγυος Report this post to the editors

Νέα από την Κοπεγχάγη

Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται... Το ίδιο και η καταστολή... 4.000 διαδήλωσαν την Πέμπτη, 8 Μάρτη. Στην κεφαλή βρίσκονταν φεμινίστριες, λόγω της ημέρας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ UNGDOMSHUSET BLIR

Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται... Το ίδιο και η καταστολή... 4.000 διαδήλωσαν την Πέμπτη, 8 Μάρτη. Στην κεφαλή βρίσκονταν φεμινίστριες, λόγω της ημέρας.

1000 άτομα περίπου πραγματοποίησαν street πάρτυ στο «Έδαφος 69» το βράδυ της Παρασκευής, όπου μέχρι πριν λίγες μέρες έστεκε το κτίριο του Ungdomshuset. Οι διαδηλωτές απωθήθηκαν από την αστυνομία με το πρόσχημα ότι εμπόδιζαν την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα μικροσυμπλοκές και συλλήψεις.

Χτες Σάββατο, 6 με 7000 διαδήλωσαν στην Κοπεγχάγη! Από σήμερα η αστυνομία, σύμφωνα με έκτακτο νόμο που θα ισχύει μέχρι τις 19 Μάρτη, πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους (σωματικό έλεγχο στο δρόμο) σε όποιον θεωρείται «ύποπτος» γύρω και μέσα στο κατειλημμένο χωριό της Κριστιάνια, αλλά και στη βόρεια περιοχή της Κοπεγχάγης, όπου βρισκόταν το κτίριο του Ungdomshuset.

Δανέζικα ΜΑΤ βρίσκονται αυτή τη στιγμή ακριβώς έξω από το infocafe-στέκι του Ungdomshuset στην Κριστιάνια...

Περίπου 200 άτομα εξακολουθούν να κρατούνται.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]