user preferences

Έκθεση Αναρχικού Βιβλίου

category Ιρλανδία / Μεγάλη Βρετανία | Αναρχικό κίνημα | Ανακοίνωση Τύπου author Tuesday January 09, 2007 12:37author by Joe (WSM) - Anarkismo Report this post to the editors

Δουβλίνο 2007

Η Έκθεση Αναρχικού Βιβλίου 2007 θα γίνει στο Δουβλίνο (πρωτεύουσα της Ιρλανδίας) το Σάββατο, 3 Μάρτη, στο Teachers Club, 36 Parnell Square, στο κέντρο της πόλης.

Η Έκθεση Αναρχικού Βιβλίου 2007 θα γίνει στο Δουβλίνο (πρωτεύουσα της Ιρλανδίας) το Σάββατο, 3 Μάρτη, στο Teachers Club, 36 Parnell Square, στο κέντρο της πόλης.

Το προηγούμενο βράδυ (Παρασκευή) θα γίνει προβολή αναρχικών βιντεοταινιών στο Seomra Spraoi. Λεπτομερής πληροφόρηση θα ανακοινωθεί αργότερα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, στα πλαίσια της Έκθεσης θα γίνουν οι παρακάτω συζητήσεις:

«What sort of Ireland do we want?» («Τι είδος Ιρλανδία θέλουμε;»), με ομιλητές από την αναρχοκομμουνιστική οργάνωση WSM, το σοσιαλιστικό ISN (http://irishsocialist.net) και την ομάδα eirigi (http://www.eirigi.org/)

Ιστορία του αναρχισμού στην Ιρλανδία, με ομιλητές από την αναρχοκομμουνιστική WSM, που μάλλον θα συμπεριλάβει και την προβολή σλάιντς με θέμα το συνδικαλισμό στην Ιρλανδία. Συμμετοχή Emmet O’Connor, συγγραφέας του βιβλίου “Syndicalism in Ireland, 1917-1923». Λεπτομερής πληροφόρηση θα ανακοινωθεί αργότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση Αναρχικού Βιβλίου, της οποίας ένας από τους διοργανωτές είναι η αναρχοκομμουνιστική οργάνωση WSM επισκεφθείτε το http://www.wsm.ie/anarchistbookfair

* Ελληνική μετάφραση James Sotros, 8/1/2007.

Related Link: http://www.wsm.ie/anarchistbookfair
This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]