user preferences

Η ιστοσελίδα του αφρικανικού αναρχισμού

category Νότια Αφρική (Περιφέρεια) | Αναρχικό κίνημα | Νέα author Wednesday November 29, 2006 11:11author by ZACF - Anarkismo Report this post to the editors

Η ιστοσελίδα επανασχεδιάστηκε ώστε να γίνει πιο εύκολη η προσπέλασή της από τους αναγνώστες.

Σύντροφοι αναρχικοί από το διεθνές αναρχικό, συνδικαλιστικό, ελευθεριακό κομμουνιστικό και σοσιαλιστικό κίνημα της βάσης, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επανασχεδίαση της πάντα δημοφιλούς ιστοσελίδας Zabalaza, ένα δικτυακό τόπο όπου μπορείτε να βρείτε νέα, αναλύσεις, ιστορία και θεωρία των ζητημάτων της ταξικής πάλης στην αφρικανική ήπειρο.

Λόγω του πολύ μεγάλου αριθμού ντοκουμέντων που η ιστοσελίδα http://www.zabalaza.net φιλοξένησε όλα αυτά τα χρόνια, η ιστοσελίδα επανασχεδιάστηκε ώστε να γίνει πιο εύκολη η προσπέλασή της από τους αναγνώστες.

Η βασική δομή της ιστοσελίδας είναι:

Νέα και Κείμενα: Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα τελευταία νέα από το διεθνές αναρχικό κίνημα, άρθρα από το νοτιοαφρικάνικο αναρχικό περιοδικό «Zabalaza» («Αγώνας»), προκηρύξεις και ομιλίες από Νοτιοαφρικάνους αναρχικούς, σε βάθος ανάλυση των συνθηκών και αγώνων σύμφωνα με την οπτική μας καθώς και ακουστικό υλικό που ενδιαφέρει το κίνημά μας

Ομάδες: Groups: Εδώ μπορείτε να βρείτε συνδέσεις κ.λπ. από ομάδες που αποτελούν την Zabalaza Anarchist Communist Federation (ZACF) καθώς και αρχείο των ομάδων και ομοσπονδιών που υπήρχαν πριν ή πρόσφατα στη Ν. Αφρική.

Η Αναρχική Παράδοση: Εδώ μπορείτε να βρείτε κείμενα για την πλατφορμιστική παράδοση της οποίας η ZACF είναι μέρος, κείμενα για την αναρχική θεωρία, αναρχική ιστορία καθώς και την κοινωνική επαναστατική ιστορία της Ν. Αφρικής.

Συνδέσεις: Εδώ μπορείτε να βρείτε διευθύνσεις κ.λπ. των αδελφών οργανώσεων της ZACF σε όλο τον κόσμο, συνδέσεις των κοινωνικών κινημάτων και συνδικάτων της Ν. Αφρικής καθώς και διάφορες αναρχικές συνδέσεις που είναι ενδιαφέρουσες.

Η ιστοσελίδα βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.zabalaza.net

* Δημοσιεύτηκε στα www.anarkismo.net και www.ainfos.ca Ελληνική μετάφραση «Ούτε Θεός-Ούτε Αφέντης», Μελβούρνη, 26 Νοέμβρη 2006.

Related Link: http://www.zabalaza.net

This page has not been translated into Kreyòl ayisyen yet.

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]