user preferences

Συγχαρητήριο μήνυμα της ΕΣΕ Αθήνας

category Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος | Εργατικοί Αγώνες | Ανακοίνωση Τύπου author Friday March 24, 2017 16:32author by ΕΣΕ Αθήνας Report this post to the editors

Στο Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης

Συγχαρητήριο μήνυμα της ΕΣΕ Αθήνας στο Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης για την επιλογή αποκλεισμού του Χρυσαυγίτικου ψηφοδελτίου από τις εκλογές του σωματείου - ανάρτηση στο μπλοκ
wp_20160611_002_1.jpg

Συγχαρητήριο μήνυμα της ΕΣΕ Αθήνας στο Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης

Συνάδελφοι, εργαζόμενοι στο Δήμο Θεσσαλονίκης, σας συγχαίρουμε για τη στάση σας και δηλώνουμε ότι στηρίζουμε την απόφαση που λάβατε ως εργαζόμενοι και συνδικαλιστές, να αποκλείσετε τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, η οποία μέσω της «συνδικαλιστικής» της παράταξης, Εθνικιστική Λαϊκή Δύναμη, προσπαθεί να συμμετάσχει στις εκλογές του Συλλόγου σας, με απώτερο σκοπό να διεισδύσει στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Οι προστάτες και οι μπράβοι των αφεντικών, οι δολοφόνοι, οι υμνητές του ναζισμού, αυτοί που επιτίθενται ενάντια σε συνδικαλιστές και αγωνιζόμενους εργαζόμενους, οι φασίστες που ασκούν την πιο ωμή και απάνθρωπη βία στους πλέον αδύναμους συνανθρώπους μας, δεν έχουν καμία θέση μέσα ή δίπλα στις κοινωνικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Οφείλουμε (ατομικά και συλλογικά) όλοι/-ες, εργαζόμενοι/-ες, άνεργοι/-ες, οι άνθρωποι της εργασίας και του καθημερινού αγώνα επιβίωσης, να απομονώσουμε και να εκδιώξουμε τις ναζιστικές και φασιστικές συμμορίες και τα καμουφλαρισμένα σε «συνδικαλιστικές» παρατάξεις τάγματα εφόδου τους, που μόνο σκοπό έχουν την επίθεση στο εργατικό κίνημα και την κοινωνία, την καλλιέργεια του μίσους και του διχασμού μεταξύ των εργαζομένων και τελικά την υποστήριξη με κάθε τρόπο των συμφερόντων των αφεντικών και του κεφαλαίου.

Οι εκπρόσωποι και οι οπαδοί της εγκληματικής, βίαιης και απάνθρωπης ναζιστικής και φασιστικής ιδεολογίας και του μίσους δεν έχουν καμία δουλειά να μπλέκουν με τους εργαζόμενους, τους αγώνες τους και τις εργατικές οργανώσεις.

Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση και με κάθε τρόπο, να ξεκαθαρίζουμε στους φασίστες ότι οι εργαζόμενοι/-ες και τα εργατικά σωματεία θα βρίσκονται μονίμως μπροστά τους, παλεύοντας ενάντια στη βία, την απανθρωπιά και την εγκληματικότητά τους.

Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση – (ΕΣΕ Αθήνας)

Related Link: http://ese.espivblogs.net/2017/03/23/23-03-2017-sed/
This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]