user preferences

Recent articles by DAF (Επαναστατική Αναρχική Δράση)
This author has not submitted any other articles.
Recent Articles about Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος Αναρχικό κίνημα

Η ανάγκη για restart May 29 23 by Ευριπίδης Καλτσάς

1η Μάη: μέρα ταξ... May 01 23 by Πρωτ. Αναρχ. Αγ. Αναργ.-Καματερού

Αντιεκλογικ^... Mar 31 23 by Αναρχικοί Αγ.Αναργύρων-Καματερού

Για την αναρχική επανάσταση

category Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος | Αναρχικό κίνημα | Ανακοίνωση Τύπου author Wednesday April 27, 2016 21:24author by DAF (Επαναστατική Αναρχική Δράση) Report this post to the editors

Προσπαθούν να αποτρέψουν τον αναρχικό αγώνα με την πολιτική πολέμου τους, στους δρόμους. Τρείς σύντροφοί μας συνελήφθησαν από την αστυνομία. Δεν θα μας εμποδίσουν από τον Αγώνα μας. Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στο Κράτος και το Κεφάλαιο.
daf330x200.jpg

Μεγαλώνουμε την φωτιά των αναρχικών εργατών από την DAF

Πλησιάζει η μέρα για να βγούμε στους δρόμους και τις πλατείες, λέγοντας ότι δεν θα έχουμε ένα ακόμα κομμένο δέντρο για το κέρδος, ένα ακόμη ποτάμι στραγγισμένο για μονάδες ηλεκτροπαραγωγής, ένα ακόμη ζώο χτυπημένο σαδιστικά, ένα ακόμα παιδί που καταστράφηκε από βιασμό, μια ακόμη γυναίκα που δολοφονήθηκε από την πατριαρχία, έναν ακόμη LGBT που δολοφονήθηκε από το μίσος, έναν ακόμη Αλεβίτη που δέχτηκε επίθεση από σεχταριστή, έναν ακόμη Κούρδο που δολοφονήθηκε χωρίς δίκη, μια ακόμη γειτονιά που καταστράφηκε από όπλα και βόμβες, έναν ακόμη λαό που καλείται να αντιμετωπίσει το φασισμό, έναν ακόμη εργαζόμενο που δολοφονήθηκε από τα αφεντικά στο χώρο εργασίας, ήρθε η ημέρα για να οργανωθούμε και να αγωνιστούμε, είμαστε στην 1η Μάη.

Η πολιτική του τουρκικού κράτους χρησιμοποιεί τις ίδιες πολιτικές του πολέμου στην Κωνσταντινούπολη, όπως στο Κουρδιστάν. Το κράτος έχει απαγορεύσει την Πρωτομαγιά και κάθε είδους εκδηλώσεων που σχετίζονται με αυτή.

Σήμερα, ενώ κάναμε τη διανομή της εφημερίδας μας Meydan, προπαγανδίζοντας τον αγώνα ενάντια στους καπιταλιστές και τον καπιταλισμό, εκτεθήκαμε στη βία του αστυνομικού κράτους.

Προσπαθούν να αποτρέψουν τον αναρχικό αγώνα με την πολιτική πολέμου τους, στους δρόμους. Τρείς σύντροφοί μας συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Δεν θα μας εμποδίσουν από τον Αγώνα μας. Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στο Κράτος και το Κεφάλαιο.

Για την αναρχική επανάσταση με τη δράση!!

DAF (Επαναστατική Αναρχική Δράση)

http://www.ainfos.ca/ainfos336/ainfos73235.html

Related Link: http://www.ainfos.ca/ainfos336/ainfos73235.html
This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]