user preferences

Η λύπη μας θα γίνει ο θυμός μας

category Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος | Λαϊκοί Αγώνες | Ανακοίνωση Τύπου author Tuesday July 21, 2015 22:42author by Devrimci Anarşist Faaliyet Report this post to the editors

Η Kobane θα ανοικοδομηθεί

Στη Μερσίνα, στην Sert, στην Κωνσταντινούπολη... οι άνθρωποι που βγαίνουν στους δρόμους απειλούνται να σφαγιαστούν από το κράτος-δολοφόνο, τους συνεργάτες των δολοφόνων. Αυτοί που σφάγιασαν πολλές ζωές, αρχής γενομένης από την πρώτη ημέρα της Αντίστασης της Kobanê, τώρα προσπαθούν να μας αποθαρρύνουν δολοφονώντας τ’ αδέλφια μας.
11755683_1645652378983979_2886143991192655880_n.jpg

Η λύπη μας θα γίνει ο θυμός μας – Η Kobane θα ανοικοδομηθεί

Ανακοίνωση της Devrimci Anarşist Faaliyet (DAF) για τη βομβιστική επίθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο Amara στη Suruç (Pîrsus)
Χθες, περίπου τριακόσια άτομα ξεκίνησαν από διαφορετικές πόλεις, με την πρόσκληση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Σοσιαλιστικής Νεολαίας προκειμένου να ξαναχτιστεί η Kobanê, η οποία προσπάθησε να λεηλατηθεί από το ISIS. Σήμερα, φθάνοντας στη Suruç (Pîrsus), λίγο πριν από την αναχώρηση για την Kobane, αυτοί οι νέοι άνθρωποι έδωσαν στη δημοσιότητα ένα δελτίο Τύπου μπροστά από το Πολιτιστικό Κέντρο Amara στην Suruç (Pîrsus). Στο τέλος της ανακοίνωσης του δελτίου Τύπου, έγινε έκρηξη βόμβας στη μέση του πλήθους, φιμώνοντας πολλές καρδιές που χτυπούσαν με την ελπίδα της ανοικοδόμησης.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, 31 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίστηκαν από την έκρηξη. Μετά από αυτή την έκρηξη σήμερα, ακούμε τα ονόματα των νεκρών, από τα νοσοκομεία της Suruç (Pîrsus). Αυτοί που ξεκίνησαν από πολλές διαφορετικές πόλεις, αυτοί με τις μεγάλες ελπίδες στην καρδιά τους, είναι τώρα νεκροί, στο στόχαστρο των δολοφόνων. Οι άνθρωποι που βγαίνουν στους δρόμους για να καλέσουν τους υπεύθυνους να λογοδοτήσουν, όσοι βρίσκονται σε αναμονή μπροστά από τα νοσοκομεία, δέχονται επίθεση από την αστυνομία που έφθασε στο Πολιτιστικό Κέντρο Amara, πολύ νωρίτερα από ό,τι τα ασθενοφόρα.

Στη Μερσίνα, στην Sert, στην Κωνσταντινούπολη... οι άνθρωποι που βγαίνουν στους δρόμους απειλούνται να σφαγιαστούν από το κράτος-δολοφόνο, τους συνεργάτες των δολοφόνων. Αυτοί που σφάγιασαν πολλές ζωές, αρχής γενομένης από την πρώτη ημέρα της Αντίστασης της Kobanê, τώρα προσπαθούν να μας αποθαρρύνουν δολοφονώντας τ’ αδέλφια μας.

Προσπαθούμε να ξαναφτιάξουμε μια νέα ζωή ενάντια στην ISIS, ενάντια στο κράτος που συνεργάζεται με την ISIS, ενάντια στην πολιτική του πολέμου του κράτους που δεν τελειώνει ποτέ. Όποιο και να είναι το κόστος η θλίψη μας θα γίνει η οργή μας, και θα ανοικοδομήσουμε την Kobanê, ξαναφτιάχνοντας τη ζωή σε αυτή τη λεηλατημένη γεωγραφία!

(Σήμερα, ο Alper Sapan από την Αναρχική Πρωτοβουλία του Εσκί Σεχίρ δολοφονήθηκε στην επίθεση. Ένας φίλος που ονομάζεται Evrim Deniz Erol τραυματίστηκε σοβαρά).

Ζήτω η Αντίσταση της Kobanê!

Ζήτω η Επανάσταση στην Rovaja!

Devrimci Anarşist Faaliyet (DAF – Επαναστατική Αναρχική Δράση)

http://anarsistfaaliyet.org/

https://www.facebook.com/anarsistfaaliyet.org

http://libcom.org/news/daf-our-sadness-will-be-our-ange...72015

*Ελληνική μετάφραση “Ούτε Θεός-Ούτε Αφέντης”.

Related Link: http://anarsistfaaliyet.org/
This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]