user preferences

Αλληλεγγύη στις απολυμένες καθαρίστριες

category Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος | Εργατικοί Αγώνες | Ανακοίνωση Τύπου author Wednesday April 09, 2014 19:00author by Βιομηχανικοί Εργάτες του Κόσμου / Ελληνικό Τμήμα Report this post to the editors

Του υπουργείου Οικονομικών

Ο ηρωισμός και η αυταπάρνηση σας ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες και την ασύστολη βία από τις δυνάμεις καταστολής αποτελούν σημείο αναφοράς για τους εργατικούς αγώνες.
big3cl6ieaawweg.jpg

Αλληλεγγύη στις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

Το Ελληνικό Τμήμα των Βιομηχανικών Εργατών του Κόσμου (IWW) εκφράζει την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράσταση, στον καθημερινό αγώνα των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου οικονομικών.
 
Αξιότιμες ΚΥΡΙΕΣ της εργατικής τάξης, συναδέλφισες εργάτριες, το πάθος, η αξιοπρέπεια και το μεγαλείο του αγώνας σας, αλλά και της καθημερινής παρουσίας και συμμετοχής σε κινητοποιήσεις άλλων κλάδων  μας έχει συγκλονίσει.  
 
Ο ηρωισμός και η αυταπάρνηση σας ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες και την ασύστολη βία από τις δυνάμεις καταστολής αποτελούν σημείο αναφοράς για τους εργατικούς αγώνες.
 
Δεχτείτε ως ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης την επιστολή μας αυτή. Το υπό σύσταση Ελληνικό Τμήμα των  Βιομηχανικών Εργατών του Κόσμου χαιρετίζει τον αγώνα σας και στέκεται δίπλα σας με τις όσο μικρές δυνάμεις διαθέτει αναδεικνύοντας ότι η «Αδικία σε έναν, είναι αδικία σε όλους». Ο αγώνας σας για εργασία, ζωή και αξιοπρέπεια μας εμπνέει.
 
Σε μια εποχή που η επίθεση στους εργαζόμενους και τα κεκτημένα δικαιώματα τους που κατακτήθηκαν με αίμα είναι ανελέητη, ο αγώνας σας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε άνθρωπο που αγωνίζεται.
 
Να ακυρωθούν όλες οι απολύσεις τώρα. Καμία κινητικότητα και καμία επισφάλεια για κανέναν εργαζόμενο. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας
 
Βιομηχανικοί Εργάτες του Κόσμου
Ελληνικό Τμήμα 

7/4/2014       

Related Link: http://iww.org.gr/?p=534

iww.gr.png

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]