user preferences

Internacional - Anarchist Communist Event
Tuesday November 26 2013
19:30 hrs

[Visita_Xerrada] Anarquisme Social Organitzat i Mobilitzacions a Brasil

category internacional | community struggles | anarchist communist event author Tuesday November 19, 2013 09:14author by Procés Embat - Procés Embat Report this post to the editors

El passat mes de Juliol un món atònit va observar com una petita protesta per la pujada de preus als passatges del transport públic derivava en un esclat social a totes les principals ciutats del Brasil.
banner_anarkismo.png

La propera setmana (26 i 28 de Novembre) Victor Khaled*, company anarquista amb una àmplia trajectòria militant al moviment de protesta tarifària que va provocar aquest aixecament ens parlarà sobre el moviment llibertari, l'aixecament i l'evolució futura del Brasil.

Creiem que és una bona oportunitat per escoltar i preguntar per altres experiències al company que ens visita. Hi ha dues oportunitats per aprofitar aquesta visita, una a Barcelona i altre a Granollers.

BARCELONA:

Dimarts 26 de Novembre a la Casa de la Soli [Carrer Vistalegre, 15 -Barcelona-]. A les 18:30h
<M> S. Antoni L2
<Mapa> http://ves.cat/hrRl
***
GRANOLLERS:

Dijous 28 de Novembre a Anònims Granollers [Carrer Miquel Ricomà, 57-Granollers-] A les 18:30h
<Mapa> http://ves.cat/hrVo

*Victor viu a Florianópolis (Santa Catarina, Brasil) i és un militant del Movimento Passe Livre (MPL) i del Coletivo Anarquista Bandeira Negra de Santa Catarina, organització membre de la Coordenação Anarquista Brasilera (CAB). Actualment es troba de gira per Europa establint contactes amb els militants i organitzacions anarquistes i parlant sobre el moment polític a Brasil, per les recents protestes del Moviment Passe Livre, i també sobre l'anarquisme brasiler i la seva experiència organitzacional i la fundació de la CAB.

Related Link: http://procesembat.wordpress.com
This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]