user preferences

Recent articles by Καθοδόν-Κύκλος της Φωτιάς-Α.Κ.Α.-Αντίπνοια

imageΚάλεσμα για τ&#... 1 comments

Recent Articles about Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος Αναρχικό κίνημα

Η ανάγκη για restart May 29 23 by Ευριπίδης Καλτσάς

1η Μάη: μέρα ταξ... May 01 23 by Πρωτ. Αναρχ. Αγ. Αναργ.-Καματερού

Αντιεκλογικ^... Mar 31 23 by Αναρχικοί Αγ.Αναργύρων-Καματερού

Προοπτική δημιουργίας Αναρχικής Οργάνωσης

category Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος | Αναρχικό κίνημα | Ανακοίνωση Τύπου author Thursday March 14, 2013 19:37author by Καθοδόν-Κύκλος της Φωτιάς-Α.Κ.Α.-Αντίπνοιαauthor email anar_organosi at riseup dot net Report this post to the editors

Ανακοίνωση από τη συνάντηση

Ανακοίνωση από τη συνάντηση για την προοπτική δημιουργίας Αναρχικής Οργάνωσης
60977_491564477532638_1714304691_n.jpg

Με την παρουσία 47 αναρχικών συλλογικοτήτων από 11 πόλεις πραγματοποιήθηκε στις 2 Μάρτη 2013 η συνάντηση για το ζήτημα του σχηματισμού αναρχικής πολιτικής οργάνωσης που είχαν καλέσει οι συλλογικότητες "Καθ' οδόν", "Κύκλος της Φωτιάς", "Αναρχικοί για την κοινωνική Απελευθέρωση" και "Στέκι Αντίπνοια".

Με την παρουσία 47 αναρχικών συλλογικοτήτων από 11 πόλεις πραγματοποιήθηκε στις 2 Μάρτη 2013 η συνάντηση για το ζήτημα του σχηματισμού αναρχικής πολιτικής οργάνωσης που είχαν καλέσει οι συλλογικότητες "Καθ' οδόν", "Κύκλος της Φωτιάς", "Αναρχικοί για την κοινωνική Απελευθέρωση" και "Στέκι Αντίπνοια". Πάνω από 33 σχήματα διάβασαν εισηγήσεις μέσα από τις οποίες έδωσαν το πολιτικό τους στίγμα και τοποθετήθηκαν πάνω στο οργανωτικό ζήτημα. Καθολική σχεδόν ήταν η εκτίμηση της αναγκαιότητας για τη δημιουργία οργάνωσης σε ανώτερο επίπεδο μέσα στα πλαίσια του αναρχικού κινήματος, για την ενδυνάμωση και προώθηση του αναρχικού απελευθερωτικού αγώνα. Εκφράστηκε ένας πλούτος απόψεων, με ισχυρές κοινότητες που επιτρέπει στην πρωτοβουλία αυτή να προχωρήσει σε επόμενα βήματα με αισιοδοξία.

Η διοργάνωση της συζήτησης ανταποκρίθηκε με συνέπεια στο σχεδιασμό της και για όποια λάθη και παραλείψεις κάνουμε την αυτοκριτική μας. Ο όγκος όσων έπρεπε να γίνουν ήταν πρωτόγνωρος για όλους. Εκτός υπολογισμών βγήκε η κατανομή των χρόνων στην κουβέντα αφού ο μεγάλος αριθμός τοποθετήσεων μείωσε το διαθέσιμο χρόνο ανοιχτού διαλόγου.

Θέλουμε και δημόσια να ευχαριστήσουμε όσα σχήματα στοχάστηκαν πολιτικά πάνω σε αυτή την πρωτοβουλία αλλά και όσους/ες στήριξαν και την στηρίζουν πλέον ως διαδικασία.

Ελπίζουμε ότι όσες ομάδες δεν παρεβρέθησαν για οποιοδήποτε λόγο, συνυπολογίζοντας την αναγκαιότητα της καλύτερης οργάνωσης του αγώνα μας, να το κάνουν στη συνέχεια.

Οργανωτικά, βρισκόμαστε μόλις στην αρχή ενός δύσκολου δρόμου που πηγαίνει πλάι στους καθημερινούς αγώνες στον κοινωνικό-ταξικό πόλεμο. Ενός δρόμου που φιλοδοξεί να δυναμώσει το κάλεσμα της επανάστασης, να συσπειρώσει και να πολλαπλασιάσει δυνάμεις, να ενισχύσει τον αγώνα των καταπιεζόμενων και εκμεταλλευόμενων την ώρα που το κράτος και το κεφάλαιο επιτίθενται σε όλα τα μέτωπα. Είναι συλλογική η δυνατότητα και συλλογική η ευθύνη να βαδίσουμε αυτό το δρόμο.

Ζήτω η αναρχία.

Για κάθε πληροφορία ή άλλο ζήτημα, το e-mail anar_organosi@riseup.net παραμένει για την ώρα.

This page has not been translated into 한국어 yet.

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]