user preferences

Το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι

category Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος | Εργατικοί Αγώνες | Ανακοίνωση Τύπου author Wednesday January 09, 2013 19:38author by Πρωτοβουλια ΤΤ Ροσινάντε Report this post to the editors

και όχι οι ρουφιάνοι κι οι υποταγμένοι

Τα ψέματα τελειώσανε και αυτό που ξέραμε όλοι ότι θα σπάσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε καλό και... κακούς εργαζόμενους, έφτασε. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πρέπει να σπάσει σε καλό και κακό γιατί οι εργαζόμενοί του και η σύμβασή τους είναι πρόβλημα για τα αφεντικά και κακό παράδειγμα για τους άλλους εργαζόμενους.
logo7onpmt.jpg

Ανακοίνωση της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ,

Τα ψέματα τελειώσανε και αυτό που ξέραμε όλοι ότι θα σπάσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε καλό και... κακούς εργαζόμενους, έφτασε. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πρέπει να σπάσει σε καλό και κακό γιατί οι εργαζόμενοί του και η σύμβασή τους είναι πρόβλημα για τα αφεντικά και κακό παράδειγμα για τους άλλους εργαζόμενους.

Το τελευταίο περίπου εξάμηνο γίναμε μάρτυρες τραγελαφικών καταστάσεων, ενώ εδώ και πάρα πολύ καιρό ο υπουργός οικονομικών Στουρνάρας έχει ξεκαθαρίσει την θέση του για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ότι είναι μη βιώσιμο και ότι πρέπει να σπάσει παρατηρούμε την εμμονή του Συλλόγου μας να συναντήσει τον απατεώνα Στουρνάρα απλά και μόνο για να τους πει το ίδιο πράγμα.

Πριν τις εκλογές είδαμε τις παρατάξεις να σκίζονται για το ποίος πρέπει να αναλάβει τον Σύλλογο ώστε να μας βγάλει από την δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε, και τώρα βλέπεις τις ίδιες παρατάξεις να μην ξέρουν τι να κάνουν, βλέπεις τις ίδιες παρατάξεις να ξεχνάνε μέσα σε μια μέρα το «κάτω τα χέρια από το ΤΤ» και να τους απασχολεί το θέμα των εργαζομένων. Πως κύριοι να σας πιστέψουμε αυτήν τη φορά;

Αφού το παραμύθι των εθνικών εκλογών και των εκλογών στο σωματείο μας απέδειξαν με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι με τις εκλογές και με εκπροσώπους στενά δεμένους με τις πολιτικές τους παρατάξεις δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Ας χρησιμοποιήσουμε τα όπλα που έχουμε: την απεργία διαρκείας και τις καταλήψεις, ώστε να δώσουμε την δική μας απάντηση στον απατεώνα Στουρνάρα και στην διοίκηση που κρύβεται και περιμένει να τελειώσει το θέμα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, να γίνουν όλα με... «ενότητα». Κόντρα σε Κράτος τραπεζίτες και ρουφιάνους, που θέλουν να μας κάνουν να δεχθούμε ότι οι εργαζόμενοι θα μπορούσαν να είναι ή ακόμα και να ενταχθούν στο «κακό» κομμάτι του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου και να προσπαθούν να σπείρουν την διχόνοια μεταξύ συναδέλφων εμείς οι εργαζόμενοι κανενός κομματιού λέμε πως ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε! Η ευθύνη που έχουμε είναι τεράστια και ως εργαζόμενοι πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να δώσουμε μάχη μέχρι τέλος. Δεν πρέπει να κάνουμε πίσω για κανένα λόγο το οφείλουμε πρώτα στους εαυτούς μας και μετά σε όλους τους άλλους εργαζόμενους .

Αν θέλουν να τα βάλουν με τους εργαζόμενους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ας έρθουν. Το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σπάσουν τα μούτρα τους.

- ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

- ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

- ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ

Related Link: http://rocinante-diep.blogspot.gr/

This page has not been translated into Català yet.

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]