user preferences

New Events

Greece / Turkey / Cyprus

no event posted in the last week

Το Λεξικό των Ελλήνων ΝεοΝαζί

category greece / turkey / cyprus | anti-fascism | opinion / analysis author Tuesday June 26, 2012 16:11author by Costas Avramidis - Workers Solidarity Movement Report this post to the editors

Το Λεξικό των Ελλήνων ΝεοΝαζί
skata.png

Ανθέλληνας: Αυτός που μισεί το Έθνος. Συμμετέχει σε απεργίες, διαδηλώσεις, καταφέρεται εναντίον των Ευεργετών του Έθνους, όπως τράπεζες και υπεράκτιες εταιρίες, θέλει να συμμετέχει σε συνελεύσεις, δεν μισεί τους εχθρούς Τούρκους, δεν έχει σε τατουαζ την ελληνική σημαία, δεν κρατάει μαχαίρι. Θα τον καταλάβετε από την ορθογραφημένη του γραφή.
Αγάπη: Έννοια, τεχνητό κατασκεύασμα των άπλυτων της αριστεράς, την οποία χρησιμοποιούν έτσι ώστε να εκφράσουν με κουλτουριάρικο τρόπο τις σεξουαλικές τους διαστροφές και τον δήθεν ανθρωπισμό τους. Η λέξη αυτή στο εξής καταργείται από το επίσημο λεξιλόγιο και στη θέση της χρησιμοποιείτε την Πίστη.
Αγωνιστής: Έλληνας, περήφανος για τον Ηγέτη και το Έθνος του. Κρατάει παλούκι με την Ιερή Γαλανόλευκη, τιμά τις παρελάσεις του Στρατεύματος, εκκαθαρίζει βαρβάρους, χαιρετά σύμφωνα με τα πρότυπα των Προγόνων του Τρίτου Ράιχ και αποτελεί ένδοξο πρότυπο της εθνικής παιδείας.
Αίμα: Το Ιερό χαρακτηριστικό της ένωσης της Φυλής. Το αίμα που κυλά στις φλέβες μας διαφέρει από αυτό των βαρβαρικών λαών και έχει κοινά μόνο με κάποιες Ευρωπαϊκές Φυλές , όπως τους Γερμανούς και τους Αυστριακούς. Στους Έλληνες Άντρες και γυναίκες απαγορεύεται η μόλυνση του Ελληνικού Αίματος με Βαρβάρους, είτε δια του εναγκαλισμού είτε δια σεξουαλικής πράξης που μπορεί να έχει ολέθρια για την Καθαρότητα αποτελέσματα.
Αναρχία: Ψευδοϊδεολογία, την οποία ασπάζονται οι εχθροί του Έθνους, συνήθως μαλλιάδες, φοιτητές, ναρκομανείς, ομοφυλόφιλοι και τεμπέληδες. Συντίθεται από το στερητικό -αν και την “αρχή”, δηλαδή χωρίς αρχή, όπου αρχή σημαίνει εξουσία. Το γεγονός αυτό από μόνο του καθιστά τη λέξη αυτή έκπτωτη από το νεοφασιστικό λεξιλόγιο. Επίσης, προωθεί ανθελληνικά ιδεολογήματα όπως αυτοοργάνωση, αυτονομία, αυτοδιαχείριση, ελευθερία, ισότητα και άλλες παρόμοιες μπούρδες. Τα ανθελληνικά τερατουργήματα των Καμύ, Ντοστογιέφσκι, Μπακούνιν, Μαλατέστα, Κροπότκιν, Γκόλντμαν, Καστοριάδη, Όργουελ κ.α θα πυρποληθούν δημοσία θέα, όπως και μουσικοί δίσκοι των Τρύπες, Clash, Sex Pistols, Μanu Chao, Γενιά του Χάους, Π.Σιδηρόπουλος κ.α, μαζί με ταινίες χρηματοδοτημένες από τον Σόρος, όπως το Τι κάνεις σε περίπτωση φωτιάς, Γη κι Ελευθερία, Οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες κ.α
Αντιεξουσιαστές: Οι εχθροί του Ηγέτη, και του φασιστικού μετώπου. Ανθέλληνες, πληρωμένοι πράκτορες των Εβραίων και των Ιλλουμινάτι, όπως και άθεοι-αντίχριστοι. Συνήθως διακρίνονταν από τα μακριά μαλλιά, τα μούσια, αλλά σήμερα μπορεί να είναι και πολίτες υπεράνω υποψίας. Θα τους καταλάβετε από την συχνή αναφορά της λέξης “αλληλεγγύη” και “εξουσία”. Ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, παρότι κάθε Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος έχει εδώ και χρόνια κατεδαφιστεί συθέμελα. Να παραδίδονται ζωντανοί στις τοπικές Αρχές, οι οποίες θα αναλάβουν την άμεση αξιοποίηση της εργατικής τους δύναμης.
Αστυνομία: Μαζί με την Πολιτοφυλακή, την Υπηρεσία Ρουφιάνων και το Φασιστικό Μέτωπο Πεζοδρομίου, αποτελούν την οχύρωση του Έθνους απέναντι στα ανθελληνικά σκουλήκια, τις απεργίες, τις διαδηλώσεις, τις συναθροίσεις πάνω από 3 άτομα, τους θορυβώδεις διαλόγους, τη σκέψη, την βραδινή καταμέτρηση στα σπίτια, την πρωινή καταμέτρηση στα σχολεία, την μεσημεριανή καταμέτρηση του φαγητού στα τραπέζια. Έχουν το δικαίωμα του ξυλοδαρμού, του βασανισμού, του βιασμού, όμως απαγορεύεται η φθορά των περιουσιών εγκεκριμένων από το Κράτος πολιτών, Ελλήνων ή Αλλοεθνών Εθνικών Ευεργετών Επενδυτών. Κάθε τραπεζικό κατάστημα δικαιούται 10 κρατικούς υπαλλήλους Ασφαλείας. Κάθε Κομματικό Στέλεχος δικαιούται μια διμοιρία ΜΑΤ σε κάθε τετράγωνο γύρω από την οικία, το γραφείο, το στέκι όπου πίνει Ελληνικότατο καφέ.
Βιβλιοθήκη: Κτίριο στο οποίο μπορεί κανείς να διαβάσει τα εγκεκριμένα βιβλία της Επιτροπής Εθνικής Λογοκρισίας. Τη στιγμή που γράφεται το παρόν στη βιβλιοθήκη μπορείτε να βρείτε 4 βιβλία του Μιχαλόβλακα (μαζί και το τελευταίο του βιβλίο “Οι μέρες μου στην ΚΥΠ”), 29 του Λιακόπουλου του Πουτινικού, 2 του Πλεύρη, του Παλαιού, 4 του Χίτλερ, 45 βιβλία σχετικά με το Τρίτο Ράιχ, 3 βιβλία σχετικά με την Αρχαία Ελλάδα και το δεύτερο βιβλίο του Κοκοδιάρη με οδηγίες επικοινωνιακής τακτικής για Φασίστες.
Γυναίκα: Η γυναίκα τιμάται ως Ελληνίδα μάνα, και βασικό στοιχείο της συνέχισης της Φυλής και του Αίματος. Ο Έλληνας Άνδρας έχει δικαιώματα Ηγέτη μέσα στο σπιτικό του, και η γυναίκα οφείλει να υπακούει στις εντολές. Οποιοδήποτε ενδοοικογενειακό πρόβλημα, βέβαια, θα πρέπει να καταγγέλεται από τον Άνδρα στις τοπικές Αρχές.
Διαδίκτυο: Εργαλείο παραπληροφόρησης και προπαγάνδας το οποίο προωθεί την καταδικαστέα ελεύθερη επιλογή της ενημέρωσης. Όλοι οι ιστορικοί του Έθνους διαψεύδουν την ξενόφερτη λάσπη πως τάχα το χρησιμοποίησαν οι Νεοφασίστες για να στρατολογήσουν Νέους Έλληνες. Ήμασταν και είμαστε κατά του εργαλείου αυτού της Νέας Τάξης Πραγμάτων και γι’ αυτό απαγορεύτηκε σε όλη τη χώρα.
Δύναμη: Όπως έλεγε ο υπουργός προπαγάνδας των Ναζί, Γκέμπελς, και συνεχίζει να λέει ο Ηγέτης μας, μόνο οι Δυνατοί έχουν το δικαίωμα να επιβιώσουν και πρέπει να χαρακτηριζόμαστε πάντα από τη Δύναμη. Ο νόμος είναι ο νόμος του Ισχυρού και Δυνατού. Οι αδύνατοι στον Καιάδα.
Εβραίος: Η πηγή κάθε κακού.
Εργασία: Ιερό Καθήκον απέναντι στην Πατρίδα, ώστε η Εθνική Οικονομία να είναι παράδειγμα μίμησης, αλλά και ικανή να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των στρατιωτικών εξοπλισμών. Όλοι οι Έλληνες υποχρεούνται να εργάζονται στα Κέντρα Εθνικής Παραγωγής αρχικά για δύο έτη αμισθί, κι έπειτα να μεταφέρονται στην ιδιωτική επιχείρηση που τους επιλέγει. Οι μισθοί προσαρμόζονται ανάλογα με τις εθνικές ανάγκες και τους μυστικούς ειδικούς μακροπρόθεσμους σκοπούς του Έθνους, όμως όλοι οι Έλληνες έχουν δουλειά.
Ειρήνη: Όπως το ορίζει ο Μέγας Ηγέτης Μιχαλόβλακας, είναι το μεσοδιάστημα ανάμεσα στους Ιερούς Πολέμους. Το οικτρό εκείνο διάστημα κατά το οποίο οι άνθρωποι προβαίνουν σε αναίσχυντες πράξεις όπως έρωτες, ταξίδια, φιλίες, διαλόγους. Το Έθνος δεν χρειάζεται ειρήνη, όποιος είναι ειρηνιστής να πάει στους χίπηδες.
Ηγέτης: Ο εγκέφαλος, η ψυχή και ο εκφραστής του Έθνους και των Ιδεών του. Κάθε απόφαση του γίνεται άμεσα αποδεκτή και εκτελεστέα από τους υπηρέτες του Έθνους. Μπορεί να μην έχει την εμφάνιση του Άρειου Λευκού Αρχηγού, την έλευση του οποίου προέβλεψε ο γέροντας Παστίτσιος, όμως είναι αποδεδειγμένα απευθείας απόγονος των αρχαίων μας προγόνων, και συγκεκριμένα του Εφιάλτη.
Καπιταλισμός: Εβραιοκρατία σε όλο της το μεγαλείο.
Κομμουνισμός: Ιδεολογία κατασκευασμένη από Εβραίους ώστε να εξυπηρετήσει τα δικά τους συμφέροντα: οι Εβραίοι με τους συμμάχους τους, τους κομμουνιστές, σχεδιάζουν μυστικά να κατακτήσουν τον κόσμο και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. Το Κεφάλαιο του Μαρξ, και οι υπόλοιπες ανθελληνικές παπαριές αποκαλύφθηκε πως ήταν τελικά μέρος των Πρωτοκόλλων της Σιών.
Νέα Τάξη Πραγμάτων: Μια μυστική συνωμοσία που θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα και να την υποδουλώσει στα συμφέροντα των Εβραίων. Οικονομικά funds από όλο τον κόσμο, παρέα με ντόπιους προδότες απεργάζεται σχέδια για την εξαΰλωση του ελληνικού πολιτισμού.
Ξένος: Ανθρωποειδές υλικό το οποίο χρησιμοποιείται σαν πρώτη ύλη στα στρατόπεδα εξόντωσης για πειραματικούς σκοπούς. Τα υλικά τα οποία προσπαθούν να περάσουν τα ελληνικά ηλεκτροφόρα σύνορα θα χρησιμοποιούνται σαν κινητές νάρκες σε εχθρικά εδάφη. Όποιος υποθάλπει ξένο στοιχείο, αντιμετωπίζει συνέπειες ανάλογες με αυτές ενός ξένου.
Πόλεμος: Το βασικό μέσο του Έθνους, ώστε να καταλάβει τις αλησμόνητες Πατρίδες και τα Ιερά Εδάφη του Ελληνισμού. Όλοι οι Έλληνες θεωρούνται εν δυνάμει Πολεμιστές του Έθνους, ζουν και αναπνέουν με αυτόν στο μυαλό. Για το λόγο αυτό, στα νηπιαγωγεία θα τοποθετηθεί ειδικός εξοπλισμός για ασκήσεις “πυρ και κίνηση” με πλαστικά αντίγραφα όπλα, στα δημοτικά σχολεία θα ενσωματωθεί το μάθημα της σκοποβολής, των πολεμικών τεχνών και θα διανέμεται δωρεάν οδηγός επιβίωσης στο δάσος. Για την αποφοίτηση από το δημοτικό οι μαθητές θα πρέπει να περάσουν μια διαβολοβδομάδα ειδικών δοκιμασιών σε ερημικό έδαφος, μετά το πέρας της οποίας θα τους χαράσσεται το τατουάζ της σβάστικας.
Πολυπολιτισμικότητα: Ένα κοινωνικό μοντέλο προωθούμενο από τους Εβραίους που βασίζεται στις διαφυλετικές σχέσεις και αποσκοπεί στην αλλοίωση της εθνολογικής σύστασης των λευκών ανά τον κόσμο. Η Λευκή Φυλή κινδυνεύει να εξαφανιστεί λόγω της μαζικής μετανάστευσης-εισβολής μή λευκών (οι οποίοι είναι και κατώτεροι φυσικά) στον Δυτικό κόσμο.
Σεξ: Διαδικασία για την αναπαραγωγή του Έθνους. Οι Ρουφιάνοι του Κράτους έχουν μόνο το δικαίωμα να συνευρίσκονται με προφυλάξεις σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με πλήρη άνεση και εχεμύθεια, μόνο 30 μνες το δεκάλεπτο στην αλυσίδα ξενοδοχείων New Fascist Dream
Σχολείο: Τα σχολεία διακρίνονται σε Πολιτικά, Αστυνομικά, Στρατιωτικά. Τα πρώτα υποχρεούνται να παρακολουθήσουν όλοι οι Έλληνες μαθητές μέχρι την ηλικία των 15 ετών, και στη συνέχεια να επιλέξουν ανάμεσα στα δεύτερα και τα τρίτα ώστε να λάβουν την απαραίτητη Εθνική Πειθαρχία και Στρατιωτική ή Αστυνομική εκπαίδευση. Τα Πανεπιστήμια της χώρας ανήκουν σε ιδιωτικές εταιρίες, την αξιολόγηση όμως των προγραμμάτων τους αναλαμβάνει ειδική Αρχή Εθνικής Αναγέννησης.
Σύντροφος: Χαιρετισμός που χρησιμοποιούσαν Πράκτορες του Έθνους, αναρχικοί και μπολσεβίκοι. Απαγορεύεται δια παντός η χρήση της και αντικαθίσταται από το ΣυνΈλληνα.Στις γυναίκες δεν απευθύνεται χαιρετισμός και οι ίδιες απαιτείται να σκύβουν το κεφάλι στη θέα Έλληνα Άνδρα.
Τζίμης Πανούσης: Ένας από τους μεγαλύτερους ανθέλληνες και πράκτορας των Εβραίων.
Τιμή: Η ύψιστη Αρετή κάθε Άνδρα Έλληνα. Αφορά προτίστως την στάση απέναντι στο ιερό Έθνος και την Φυλή. Οποιαδήποτε προσωπικό ζήτημα παραμερίζεται μπροστά στο Ιερό Καθήκον απέναντι στο Ελληνικό Αίμα. Η Τιμή είναι υπεράνω οποιουδήποτε ανθρωπισμού, οποιασδήποτε συμπάθειας προς το κατώτερο φύλο και οποιασδήποτε προσωπικής στάσης.
Φιλελευθερισμός: Άλλη μια απόπειρα των Εβραίων να ελέγξουν τον κόσμο μέσω της πλουτοκρατίας και του εθνομηδενισμού που προωθεί η ανθελληνική παγκόσμια τάξη.
Χαιρετισμός: Ο παραδοσιακός χαιρετισμός του Αριστοτέλη, του Ιπποκράτη, του Αριστοφάνη, της Θεάς Αθηνάς και όλων των αρχαίων Ελλήνων, δηλαδή ο λεγόμενος ναζιστικός επαναφέρεται και πάλι ως Νόμος του Κράτους.
Χίτλερ: Μεγάλος ελληνιστής και λάτρης της αρχαίας ελληνικής παράδοσης, ειδικότερα της τεράστιας πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της αρχαίας Σπάρτης. Ευεργέτης του Έθνους της Ελλάδας και Σωτήρας των ιδεών του Σκοταδισμού. Μεγάλη η προσφορά του στην επιστήμη με την υπερχρηματοδότηση των πειραμάτων Ευγονικής, κατά την οποία χρησιμοποίησε DNA και Ελλήνων. Εδώ εντοπίζεται και το τεράστιο ιστορικό ψέμα της παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων. Οι Γερμανοί Ναζί θανάτωσαν πράγματι κάποιες δεκάδες δήθεν Ελλήνων, όμως όχι από μίσος. Απλά διέκριναν με την τεχνογνωσία τους το μολυσμένο με ανατολικούς λαούς αίμα και καθάρισαν μια για πάντα τον Ελληνισμό από την ακαθαρσία. Εις το άκουσμα του ονόματος του αναφωνούμε Heil Hitler με τσιριχτή φωνή, τεντώνοντας το κορμί μας.
Χριστιανισμός: Μετά την αποκάλυψη πως τα δήθεν λόγια του Ιησού ήταν προϊόν πλαστογραφίας από Εβραίους και την ανακάλυψη των αληθινών λόγων του, η χριστιανική θρησκεία συνάδει με τις αρχές του Έθνους. Σύμφωνα με το Ιερό Κείμενο του πάτερ Ναζήμων του Αναμάρτητου, ο Ιησούς ο Ναζιραίος (αυτό ήταν το πραγματικό του όνομα) είχε τις αρετές του Ρατσισμού, της Ξενοφοβίας, ήταν δηλωμένος οπαδός του Ολοκληρωτισμού και διασκέδαζε με Ολοκαυτώματα και Πογκρόμ. Το πολίτευμα που προωθούσε ήταν η δικτατορία και αντί για εξευτελιστικούς διαλόγους, προτιμούσε το βασανισμό και την εφαρμογή του Νόμου του Δυνατού. Επίσης, είχε ξυρισμένο κεφάλι και δεν ήταν τριχωτός μαλλιάς και είχε κάνει τατού με την αρχαιοελληνική Σβάστικα στο δεξί του χέρι. Τέλος, εξετάσεις DNA του έφεραν στο φως της αλήθειας το γεγονός πως ήταν Έλληνας.

related link http://eagainst.com/articles/the-vocabulary-of-greek-ne...azis/

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]