preferenze utente

cerca nell'archivio del sito Cerca cerca nell'archivio del sito


Search comments

ricerca avanzata

Nuovi eventi

Ibèria

nessun evento segnalato nell'ultima settimana

Prossimi eventi

Ibèria | Community struggles

nessun evento corrispondente!
Articoli recenti su Ibèria Community struggles

Κοινή δήλωση &#... ott 31 19 by Αναρχοκομμουνιστικές οργανώσεις

Catalunya y los libertarios. Conversación con Embat sobre la crisis ca... ott 26 19 by José Antonio Gutiérrez D.

[Catalunya] Semana de furia ott 25 19 by Xavier Diez

CGT, CNT i SO convoquen jornades de mobilització del 29 de maig al 15 de juny

category ibèria | community struggles | comunicat de premsa author sabato maggio 19, 2012 22:44author by CGT, CNT, SO Segnalare questo messaggio alla redazione

Per continuar lluitant pels nostres drets, convoquem diferents jornades de mobilitzacions, que s'iniciaran el 29 de maig, i s'estendran fins al 15 de juny. [Italiano]
cgtcntso.png

Aquest mes de maig es compleix un any d'un moviment popular que va aconseguir treure als carrers la indignació de totes i tots en múltiples llocs del planeta, des de “La primavera àrab” passant per la porta del Sol i arribant fins a l'Occupy Wall Street. L'explosió popular d'indignació del 15 de Maig de 2011 s'ha anat concretant en diferents Assemblees de Pobles i Barris, Grups de Treball i una extensa xarxa de comunicació, mobilització i acció, que uneix totes les lluites comunes que ens afecten al conjunt de la població i que a través d'aquesta xarxa orgànica s'enfronta de manera col·lectiva. Això ens fa conscients que no estem sols i que units en l'acció podem canviar les coses.

Des de CGT, CNT i Solidaritat Obrera, recolzem amb tots els nostres mitjans les mobilitzacions que es convoquen en el 12M - 15M Global, fent una crida a tota la classe treballadora a sortir als carrers, a les places i a participar activament en totes les accions organitzades per a aquests dies. Com a organitzacions sindicals ens identifiquem amb les consignes que aquest moviment llança al carrer: “Ni un euro més per rescatar als bancs; Educació i sanitat públiques i de qualitat; No a la precarietat ni a la Reforma Laboral; Per un habitatge digne”.

Per continuar lluitant pels nostres drets, convoquem diferents jornades de mobilitzacions, que comencin el 29 de maig i s'estenguin fins al 15 de juny.

Les organitzacions sindicals CGT, CNT i SO, després de l'èxit de la Vaga General del passat dia 29 de març i comprovant que l'actitud dels governs estatals i autonòmics no ha canviat respecte a la Reforma Laboral, les Retallades i el Pacte Social, considerem absolutament necessari per a la classe treballadora, i especialment per les i els més desfavorits, continuar de manera immediata amb les mobilitzacions que siguin necessàries per acabar amb la sagnia de drets a la qual ens trobem sotmesos el conjunt de la ciutadania.

Durant aquests dies del 29M al 15J realitzarem concentracions, manifestacions, tallers, vagues de consum, jornades de lluita i totes aquelles accions que ens portin a denunciar l'atropellament al que ens sotmeten, encaminant-nos cap a una altra Vaga General que aconsegueixi acabar amb les brutals retallades, la derogació de la Reforma Laboral i la restitució de tots els nostres drets.

Sabem que per a això, hem de confluir i treballar amb aquelles organitzacions sindicals, socials, etc. que estan patint aquesta situació injusta, i que estan contra el Pacte Social i per la mobilització. Des d'aquí els convidem a participar de les mateixes des de les seves organitzacions.

CNT – Confederació Nacional del Treball
CGT – Confederació General del Treball
SO - Solidaritat Obrera

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2001-2020 Anarkismo.net. Salvo indicazioni diversi da parte dell'autore di un articolo, tutto il contenuto del sito può essere liberamente utilizzato per fini non commerciali sulla rete ed altrove. Le opinioni espresse negli articoli sono quelle dei contributori degli articoli e non sono necessariamente condivise da Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]