Benutzereinstellungen

Neue Veranstaltungshinweise

Ibèria

Es wurden keine neuen Veranstaltungshinweise in der letzten Woche veröffentlicht

Kommende Veranstaltungen

Ibèria | Community struggles

Keine kommenden Veranstaltungen veröffentlicht

CGT, CNT i SO convoquen jornades de mobilització del 29 de maig al 15 de juny

category ibèria | community struggles | comunicat de premsa author Samstag Mai 19, 2012 22:44author by CGT, CNT, SO Report this post to the editors

Per continuar lluitant pels nostres drets, convoquem diferents jornades de mobilitzacions, que s'iniciaran el 29 de maig, i s'estendran fins al 15 de juny. [Italiano]
cgtcntso.png

Aquest mes de maig es compleix un any d'un moviment popular que va aconseguir treure als carrers la indignació de totes i tots en múltiples llocs del planeta, des de “La primavera àrab” passant per la porta del Sol i arribant fins a l'Occupy Wall Street. L'explosió popular d'indignació del 15 de Maig de 2011 s'ha anat concretant en diferents Assemblees de Pobles i Barris, Grups de Treball i una extensa xarxa de comunicació, mobilització i acció, que uneix totes les lluites comunes que ens afecten al conjunt de la població i que a través d'aquesta xarxa orgànica s'enfronta de manera col·lectiva. Això ens fa conscients que no estem sols i que units en l'acció podem canviar les coses.

Des de CGT, CNT i Solidaritat Obrera, recolzem amb tots els nostres mitjans les mobilitzacions que es convoquen en el 12M - 15M Global, fent una crida a tota la classe treballadora a sortir als carrers, a les places i a participar activament en totes les accions organitzades per a aquests dies. Com a organitzacions sindicals ens identifiquem amb les consignes que aquest moviment llança al carrer: “Ni un euro més per rescatar als bancs; Educació i sanitat públiques i de qualitat; No a la precarietat ni a la Reforma Laboral; Per un habitatge digne”.

Per continuar lluitant pels nostres drets, convoquem diferents jornades de mobilitzacions, que comencin el 29 de maig i s'estenguin fins al 15 de juny.

Les organitzacions sindicals CGT, CNT i SO, després de l'èxit de la Vaga General del passat dia 29 de març i comprovant que l'actitud dels governs estatals i autonòmics no ha canviat respecte a la Reforma Laboral, les Retallades i el Pacte Social, considerem absolutament necessari per a la classe treballadora, i especialment per les i els més desfavorits, continuar de manera immediata amb les mobilitzacions que siguin necessàries per acabar amb la sagnia de drets a la qual ens trobem sotmesos el conjunt de la ciutadania.

Durant aquests dies del 29M al 15J realitzarem concentracions, manifestacions, tallers, vagues de consum, jornades de lluita i totes aquelles accions que ens portin a denunciar l'atropellament al que ens sotmeten, encaminant-nos cap a una altra Vaga General que aconsegueixi acabar amb les brutals retallades, la derogació de la Reforma Laboral i la restitució de tots els nostres drets.

Sabem que per a això, hem de confluir i treballar amb aquelles organitzacions sindicals, socials, etc. que estan patint aquesta situació injusta, i que estan contra el Pacte Social i per la mobilització. Des d'aquí els convidem a participar de les mateixes des de les seves organitzacions.

CNT – Confederació Nacional del Treball
CGT – Confederació General del Treball
SO - Solidaritat Obrera

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
Neste 8 de Março, levantamos mais uma vez a nossa voz e os nossos punhos pela vida das mulheres!

Ibèria | Community struggles | Comunicat de premsa | ca

Di 07 Apr, 01:20

browse text browse image

1571184489_399283_1571185366_noticia_fotograma_1.jpg imageCNT Vallès Oriental. Davant l’actual revolta catalana 18:26 Di 22 Okt by CNT Vallès Oriental 0 comments

L’actual situació d’excepció social que viu Catalunya no té precedents en la història recent del nostre país. Durant tota la setmana les mobilitzacions socials en resposta a la sentència del procés han sigut d’una contundència massiva que mostra la força que té la població quan s’organitza i es mobilitza massivament.

imageSetmana de fúria Okt 25 by Xavier Diez 0 comments

Les comparacions històriques les carrega el diable i no solen funcionar per aplicar esdeveniments del passat a les circumstàncies del present. I tanmateix sedueixen l’espectador mandrós que es deixa seduir pels mites i l’èpica de determinades dates simbòliques. Servidor de vostès, que és historiador, i que a més ha treballat el món anarquista europeu contemporani, i que fins i tot va assumir l’encàrrec de coordinar un monogràfic d’una revista sobre la figura de Francesc Ferrer i Guàrdia, experimenta certes recances quan algú compara l’esdevingut en la Setmana de Fúria viscuda els darrers dies amb el que els historiadors conservadors van anomenar la Setmana Tràgica de juliol de 1909. D’aquella fracassada revolució, i de les estampes que deixà, el periodista hispano-uruguaià Antonio Laredo quedava la imatge poètica de la “Rosa de Foc”, publicada al diari argentí “La protesta”.

imageCap a un Moviment Popular de l’Habitatge Apr 18 by Embat 0 comments

Llançem una proposta que valorem com a necessària per organitzar-nos millor i construir #PoderPopular en la lluita pel dret a l’habitatge. Aquí podeu llegir el què, el perquè i el com de la proposta #CongrésHabitatge #ConstruimMPH #MovimentPopularHabitatge.

imageMoviment popular i expectatives electorals Jan 27 by Procés Embat 0 comments

El paper del moviment llibertari davant les conjuntures electorals i la recuperació institucional dels moviments socials i populars

imageCNT Vallès Oriental. Davant l’actual revolta catalana Okt 22 0 comments

L’actual situació d’excepció social que viu Catalunya no té precedents en la història recent del nostre país. Durant tota la setmana les mobilitzacions socials en resposta a la sentència del procés han sigut d’una contundència massiva que mostra la força que té la població quan s’organitza i es mobilitza massivament.

© 2005-2020 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]