user preferences

New Events

Ibèria

no event posted in the last week

CGT, CNT i SO convoquen jornades de mobilització del 29 de maig al 15 de juny

category ibèria | community struggles | comunicat de premsa author Saturday May 19, 2012 22:44author by CGT, CNT, SO Report this post to the editors

Per continuar lluitant pels nostres drets, convoquem diferents jornades de mobilitzacions, que s'iniciaran el 29 de maig, i s'estendran fins al 15 de juny. [Italiano]
cgtcntso.png

Aquest mes de maig es compleix un any d'un moviment popular que va aconseguir treure als carrers la indignació de totes i tots en múltiples llocs del planeta, des de “La primavera àrab” passant per la porta del Sol i arribant fins a l'Occupy Wall Street. L'explosió popular d'indignació del 15 de Maig de 2011 s'ha anat concretant en diferents Assemblees de Pobles i Barris, Grups de Treball i una extensa xarxa de comunicació, mobilització i acció, que uneix totes les lluites comunes que ens afecten al conjunt de la població i que a través d'aquesta xarxa orgànica s'enfronta de manera col·lectiva. Això ens fa conscients que no estem sols i que units en l'acció podem canviar les coses.

Des de CGT, CNT i Solidaritat Obrera, recolzem amb tots els nostres mitjans les mobilitzacions que es convoquen en el 12M - 15M Global, fent una crida a tota la classe treballadora a sortir als carrers, a les places i a participar activament en totes les accions organitzades per a aquests dies. Com a organitzacions sindicals ens identifiquem amb les consignes que aquest moviment llança al carrer: “Ni un euro més per rescatar als bancs; Educació i sanitat públiques i de qualitat; No a la precarietat ni a la Reforma Laboral; Per un habitatge digne”.

Per continuar lluitant pels nostres drets, convoquem diferents jornades de mobilitzacions, que comencin el 29 de maig i s'estenguin fins al 15 de juny.

Les organitzacions sindicals CGT, CNT i SO, després de l'èxit de la Vaga General del passat dia 29 de març i comprovant que l'actitud dels governs estatals i autonòmics no ha canviat respecte a la Reforma Laboral, les Retallades i el Pacte Social, considerem absolutament necessari per a la classe treballadora, i especialment per les i els més desfavorits, continuar de manera immediata amb les mobilitzacions que siguin necessàries per acabar amb la sagnia de drets a la qual ens trobem sotmesos el conjunt de la ciutadania.

Durant aquests dies del 29M al 15J realitzarem concentracions, manifestacions, tallers, vagues de consum, jornades de lluita i totes aquelles accions que ens portin a denunciar l'atropellament al que ens sotmeten, encaminant-nos cap a una altra Vaga General que aconsegueixi acabar amb les brutals retallades, la derogació de la Reforma Laboral i la restitució de tots els nostres drets.

Sabem que per a això, hem de confluir i treballar amb aquelles organitzacions sindicals, socials, etc. que estan patint aquesta situació injusta, i que estan contra el Pacte Social i per la mobilització. Des d'aquí els convidem a participar de les mateixes des de les seves organitzacions.

CNT – Confederació Nacional del Treball
CGT – Confederació General del Treball
SO - Solidaritat Obrera

This page has not been translated into العربية yet.

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]