user preferences

New Events

Ibèria

no event posted in the last week

Upcoming Events

Ibèria | The Left

No upcoming events.

CNT inicia la campanya: "20-N: No tenim elecció. A per ells!"

category ibèria | the left | policy statement author Monday November 14, 2011 20:00author by CNT de Barcelona Report this post to the editors
La Confederació Nacional del Treball de Barcelona fa una crida als treballadors i als sectors populars de la ciutat a exercir la desobediència i la insubmissió durant aquesta campanya electoral, i a no dipositar el seu vot per legitimar un sistema polític antidemocràtic dissenyat per servir als interessos dels avui anomenats mercats, ahir la burgesia, la oligarquia, els rics i explotadors.
aporellos.jpg

El 20 de Novembre els ciutadans estem convocats a les urnes per triar el nou Parlament.

La Confederació Nacional del Treball de Barcelona fa una crida als treballadors i als sectors populars de la ciutat a exercir la desobediència i la insubmissió durant aquesta campanya electoral, i a no dipositar el seu vot per legitimar un sistema polític antidemocràtic dissenyat per servir als interessos dels avui anomenats mercats, ahir la burgesia, la oligarquia, els rics i explotadors.

El 20-N els treballadors no tenim elecció, l'única alternativa que disposem és la insubmissió, l'organització i la rebel•lió enfront d'una minoria social econòmica i política que aprofita una crisi provocada per ells mateixos per dilapidar el patrimoni acumulat per la classe obrera en forma d'empreses públiques, serveis socials, sanitat pública i pensions; lliurant-lo a empreses privades que no revertiran mai els seus beneficis al ben comú i, que a més de malbaratar fons públics, continuaran tirant a la baixa les condicions laborals i socials dels treballadors.

CiU, al Govern de la Generalitat, amb polítiques autoritàries i sense consultar a la població, està aprofundint en el projecte de classe de l’élite econòmica, retallant ajudes socials, enfonsant a la nostra sanitat, privatitzant empreses públiques i lliurant els serveis socials als empresaris. No hi ha sortida possible a la crisi per aquest camí, que només és el camí d'augmentar els comptes corrents i equilibrar els balanços d'una petita minoria a costa de la majoria social.

El 20-N no tenim elecció. Els aturats, joves, pensionistes, obreres i obrers, hem de passar de la resistència a l'ofensiva. Continuem amb les mobilitzacions àmplies, talls de carretera, concentracions i ocupacions, aixecant un projecte social alternatiu de poder popular: la democràcia de la majoria social establerta en els centres de treball i els barris. Si no anem a per ells, ells vindran, com ja venen fent, a per nosaltres.

La CNT encararà la campanya electoral com una denúncia concreta de les polítiques de la Generalitat de Catalunya en departaments com Salut o Territori i Sostenibilitat, en els quals mantenim conflictes laborals. Anem a denunciar anys d'espoli i malbaratament de diners públics per lliurar-lo als amics dels partits; anem a deixar-los clar que no hi ha sortida a la crisi colpejant als treballadors.

El nostre parlament són els sindicats i els carrers.
El 20-N, No tenim Elecció. A per ells!


Confederació Nacional del Treball de Barcelona (CNT)

Related Link: http://barcelona.cnt.es/
author by CNT de Barcelonapublication date Mon Nov 14, 2011 20:07author address author phone Report this post to the editors

Durant la passada setmana, la CNT de Barcelona va iniciar la seva campanya “20-N: No tenim elecció. A per ells”, encaminada a denunciar públicament la corrupció i males pràctiques vigents en l'administració pública.

El dilluns 7 de novembre, la campanya va donar inici amb una presentació pública a través d'una roda de premsa. Aquest mateix dia, la Secció Sindical de CNT en el Departament de Territori i Sostenibilitat va presentar en l'Oficina Antifrau de Catalunya un dossier amb diverses irregularitats en l'adjudicació de concursos informàtics, sol·licitant la investigació per presumptes delictes de suborn, malversació de fons públics, nepotisme, tràfic d'influències i prevaricació, tant a nivell del propi Departament com de tota la Generalitat.

Dijous passat la CNT es va manifestar enfront del Teatre Principal de Badalona on Duran i Lleida estava realitzant un míting, intentant aconseguir vots a costa de "promeses de polític" a la classe treballadora. Ens manifestem perquè a la gent no se li oblidi que CiU, l'actual govern de la Generalitat, amb polítiques autoritàries i sense consultar a la població a la qual diu representar, està retallant ajudes socials, enfonsant la nostra sanitat, privatitzant empreses públiques i lliurant els serveis socials als empresaris.

Durant la concentració a més de cridar a l'abstenció activa, la secció de CNT en el Departament va recordar el seu conflicte, els acomiadaments dels seus treballadors en jornada de vaga i la vulneració constant dels nostres drets en les instal·lacions del Departament deTerritori i Sostenibilitat.

La CNT contínua amb la seva crida als treballadors a exercir la desobediència i la insubmissió durant aquesta campanya electoral, i a no dipositar el seu vot per legitimar un sistema polític antidemocràtic dissenyat per servir als interessos dels avui anomenats mercats, ahir la burgesia, l'oligarquia, els rics i explotadors.

Per la nostra banda, continuarem amb les accions, que culminaran amb la jornada de reflexió col·lectiva programada per al dissabte 19 de novembre a partir de les 11:00 en Plaça Catalunya, convocada per diferents organitzacions sindicals, col·lectius i assemblees, amb l'objectiu de reflexionar sobre el rol del nostre vot en la legitimació de l'actual sistema.

Més informació: http://cnt-agites.blogspot.com/

rodaprensa.jpg

concentracion_badalona.jpg

 
This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]