user preferences

"Γενική Απεργία!"

category Βόρεια Αμερική / Μεξικό | Εργατικοί Αγώνες | Ανακοίνωση Τύπου author Saturday March 26, 2011 18:54author by Madison IWW Report this post to the editors

Madison 2011

Μέσα από την αλληλεγγύη και την άμεση δράση μπορούμε να σταματήσουμε αυτό το νομοσχέδιο και να ξαναδώσουμε ζωή στην Αριστερά παγκοσμίως. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την ενότητα και το πνεύμα που δείξατε και ελπίζουμε πως θα έρθετε να ενισχύσετε τη μάχη που δίνουμε σήμερα. [English] [Français] [Italiano] [Castellano] [Català] [Português] [Deutsch]
generalstrikeiww.jpg

Φίλοι Εργάτες, Φοιτητές, Υποστηρικτές

Το διεθνοποιημένο κεφάλαιο αντιμετωπίζει τον κόσμο της εργασίας σε παγκόσμια κλίμακα. Οι γείτονές μας στην Αίγυπτο, τη Λιβύη, την Τυνησία έδειξαν πρόσφατα σε όλο τον κόσμο πως γονάτισαν τις κυβερνήσεις και τους αφέντες. Ενώ ο αγώνας ξεδιπλώνεται, μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο μέρα με τη μέρα.

Η δεσποτική αρχή και η καταστολή παίρνουν πολλές μορφές.

Στο Μάντισον, οι Βιομηχανικοί Εργάτες του Κόσμου (IWW) είναι ενεργοί σε μια μάχη ενάντια στον Κυβερνήτη του Σκοτ Γουόκερ που υπηρετεί τους διαβόητους αδερφούς Κόουκ (Koch) και τα ευρύτερα συμφέροντα των εταιρειών. Πιστεύουμε πως θα χρειαστεί μια Γενική Απεργία για να σταματήσουμε το νομοσχέδιο του Γουόκερ και να ενδυναμώσουμε το εργατικό κίνημα.

Για αυτό οι Βιομηχανικοί Εργάτες του Κόσμου καλούμε για μια Γενική Απεργία σαν το πρώτο βήμα αγώνα ενάντια στα μέτρα λιτότητας. Μέσω της πολυφυλετικής ενότητας (Black, Brown and White unity) μπορούμε να σπάσουμε όλα όσα μας χωρίζουν. Μέσω της γενικής απεργίας οι εργάτες και οι φοιτητές μπορούν να μεγιστοποιήσουν το κίνημα.

Πρέπει να ενημερώσουμε τους εργάτες εντός και εκτός των συνδικάτων, τους άνεργους και όλους όσους έχουν αποστερηθεί των πολιτικών τους δικαιωμάτων πως η αληθινή δύναμη δεν εδρεύει στις μαρμάρινες αίθουσες του Καπιτωλίου ή στα γραφεία συσκέψεων των εταιρειών. Είναι μέσα από την ενότητα και τη δράση που οι καρδιές μας και τα μυαλά μας θα γίνουν τα μονοπάτια της δύναμης και της αντίστασης.

Σήμερα και για τον αγώνα που ακολουθεί ζητάμε τη συμπαράστασή σας.

- Σχηματίστε τοπικές απεργιακές επιτροπές που θα είναι σε θέση να δράσουν γρήγορα.
-Επικοινωνήστε το κάλεσμα για μια Γενική Απεργία στις οργανώσεις σας.
-Πραγματοποιήστε διαδηλώσεις αλληλεγγύης.
-Προσφέρετε οποιαδήποτε ικανότητα ή υλικά που θα μπορούσαν να συνδράμουν στον αγώνα μας.
-Δωρίστε οποιοδήποτε ποσό στην οργάνωση της IWW στο Μάντισον.
-Συντονιστείτε με το Γενικό Επιτελείο μας ώστε να στείλετε εκπροσώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν.

Αλληλεγγύη

Μέσα από την αλληλεγγύη και την άμεση δράση μπορούμε να σταματήσουμε αυτό το νομοσχέδιο και να ξαναδώσουμε ζωή στην Αριστερά παγκοσμίως. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την ενότητα και το πνεύμα που δείξατε και ελπίζουμε πως θα έρθετε να ενισχύσετε τη μάχη που δίνουμε σήμερα.

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]