user preferences

Recent articles by Wild Rose (WRC)
This author has not submitted any other articles.
Recent Articles about Βόρεια Αμερική / Μεξικό Τοπικές Επαφές

Toronto Anarchist Bookfair 23rd, 24th July Jul 24 16 by TorontoAnarchist

New anarchist organization: First of May Anarchist Alliance May 14 11 by Kdog

Κυκλοφόρησε ... May 13 10 by “Amanecer: Για ένα Λαϊκό Αναρχισμό”

Αναρχική Ομάδα Wild Rose

category Βόρεια Αμερική / Μεξικό | Τοπικές Επαφές | Ανακοίνωση Τύπου author Monday May 03, 2010 20:56author by Wild Rose (WRC) Report this post to the editors

Στην πόλη της Iowa

Η Wild Rose (WRC) είναι μια αναρχική οργάνωση που εδρεύει λίγο έξω από την πόλη της Iowa των ΗΠΑ. Είμαστε μια μικρή ομάδα από συντρόφους που έχουν συμμετάσχει σε διάφορα εγχειρήματα στην περιοχή τα τελευταία 3 περίπου χρόνια.

Η Wild Rose (WRC) είναι μια αναρχική οργάνωση που εδρεύει λίγο έξω από την πόλη της Iowa των ΗΠΑ. Είμαστε μια μικρή ομάδα από συντρόφους που έχουν συμμετάσχει σε διάφορα εγχειρήματα στην περιοχή τα τελευταία 3 περίπου χρόνια.

Ένα από τα εγχειρήματα αυτά ήταν η Εξέγερση Wild Rose, που ήταν η προηγούμενη, πιο χαλαρή και άτυπη ενσάρκωση της WRC.

Η αλλαγή στο όνομα και τη διεύθυνσή μας αντικατοπτρίζει μια παλιά μας επιθυμία για βιώσιμη και αποτελεσματική εργασία που βασίζεται σε συνεκτικούς μακροπρόθεσμους στόχους και στρατηγικές. Μέσα από την εμπειρία, τις σχέσεις με τις άλλες αναρχικές ομάδες και επιρροές της ευρύτερης γεωγραφικής μας περιοχής όσον αφορά especifismo και πλατφορμιστικά ρεύματα, έχουμε καταλήξει στα συμπεράσματα που εκφράζονται σε ένα νέο πρόγραμμα, τους σκοπούς και τις αρχές μας.

Ενώ οι περισσότεροι από μας είναι αρκετά νέοι στον εν λόγω τύπο οργάνωσης, ορισμένοι από τους τομείς στους οποίους θα θέλαμε να επικεντρωθεί η δραστηριότητά μας περιλαμβάνουν δουλειά στους χώρους εργασίας καθώς και σε θέματα μετανάστευσης, αν και δεν θα περιορίσουμε το πεδίο μας.

Επίσης, όντας στην Αϊόβα είμαστε απομονωμένοι και γι’ αυτό δημοσιεύουμε πλατιά αυτή την ανακοίνωση. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με όλους εκείνους που συνεργαστήκαμε και στο παρελθόν, ενώ ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε νέες σχέσεις.

Αν είστε στην ευρύτερη περιοχή και ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ή να ενημερώνεστε για τιη δράση και τις εκδηλώσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλληλέγγυοι

Συλλογικότητα Wild Rose

http://www.wildrosecollective.org

* Ελληνική μετάφραση “Ούτε Θεός-Ούτε Αφέντης”, 2 Μάη 2010

Related Link: http://www.wildrosecollective.org
This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]