user preferences

Ημέρα Αλληλεγγύης στον Volkan Sevinc

category Ελλάδα / Τουρκία / Κύπρος | Ιμπεριαλισμός / Πόλεμος | Ανακοίνωση Τύπου author Thursday February 04, 2010 19:03author by Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Report this post to the editors

Και σε όλους τους κρατούμενους


Σας καλούμε να δείξετε την αλληλεγγύη σας στο σύντροφό μας Volkan Sevinc, που υφίσταται την κρατική τρομοκρατία και σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους σε όλο τον κόσμο.

Σε συντονισμένες δράσεις αλληλεγγύης καλούν σύντροφοι από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον αντιμιλιταριστή κρατούμενο Volkan Sevinc για το Σάββατο 13/2/ 2010.

Στις 13 Φλεβάρη βγαίνουμε στους δρόμους για να "αποθαρρύνουμε το λαό από την εκτέλεση στρατιωτικής θητείας".

Είμαστε παντού!

Στις 6 Ιανουαρίου 2010 η αστυνομία συνέλαβε βίαια 23 άτομα στην Άγκυρα. Οι συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης και συνέντευξης τύπου για την άμεση απελευθέρωση του φυλακισμένου αρνητή στράτευσης Enver Aydemir.

Ένας από τους συλληφθέντες οδηγήθηκε στη φυλακή: ο αναρχικός σύντροφός μας Volkan Sevinc παραμένει κρατούμενος εδώ και 40 μέρες. Διαμαρτυρόμαστε για τη φυλάκιση του Volkan Sevinc, όπως και για τις σχεδιαζόμενες καταδίκες 19 ακόμη ατόμων, σε ποινές μεταξύ 1-10 χρόνων, με την κατηγορία της "αποθάρρυνσης του λαού από την εκτέλεση στρατιωτικής θητείας".

Θα συναντηθούμε το Σάββατο 13 Φλεβάρη ταυτοχρόνως στην Άγκυρα και την Ιστανμπούλ, ως μη ακόμα καταδικασμένοι, αρνούμενοι να σκοτώνουμε αντιμιλιταριστές για άλλη μία διαδήλωση με σκοπό να «αποθαρρύνουμε το λαό από την εκτέλεση στρατιωτικής θητείας».

Καλούμε όλους τους συντρόφους, σε όλον τον κόσμο να ενωθούν μαζί μας και να διαδηλώσουν ενάντια στο ότι όσοι αρνούνται να σκοτώσουν μεταφέρονται σε φυλακές και βασανίζονται. Καλούμε όλους τους αρνητές, αντιμιλιταριστές και αναρχικούς να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο κράτος και τους θεσμούς του, με διαδηλώσεις και δράσεις στις 13 Φλεβάρη, για παράδειγμα μπροστά από τις πρεσβείες και τα προξενεία του τουρκικού κράτους.

Σας καλούμε να δείξετε την αλληλεγγύη σας στο σύντροφό μας Volkan Sevinc, που υφίσταται την κρατική τρομοκρατία και σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους σε όλο τον κόσμο.

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον αντιμιλιταριστή κρατούμενο Volkan Sevinc

This page can be viewed in
English Italiano Deutsch
© 2005-2024 Anarkismo.net. Unless otherwise stated by the author, all content is free for non-commercial reuse, reprint, and rebroadcast, on the net and elsewhere. Opinions are those of the contributors and are not necessarily endorsed by Anarkismo.net. [ Disclaimer | Privacy ]