Anarkismo.net     http://www.anarkismo.net

Αστυνομική επίθεση και έρευνα

category Βραζιλία / Γουιάνα / Σουρινάμ / Γαλ. Γουιάνα | Καταστολή / Φυλακές | Ανακοίνωση Τύπου author Friday October 30, 2009 18:22author by FAG (Brazil) - Anarkismo

Στα γραφεία της Federação Anarquista Gaúcha

Τα γραφεία της FAG στη Βραζιλία έγιναν στόχος αστυνομικής εισβολής Αλληλεγγύη με την Federação Anarquista Gaúcha (FAG) [Português] [Castellano] [English] [Italiano] [Français]
fag_3.jpg

Η αστυνομία του Rio Grande do Sul κάτω από την ηγεσία του κυβερνήτη Yeda Crusius, ερευνά τα γραφεία της Federação Anarquista Gaúcha (Αναρχική Ομοσπονδία Gaúcha).

Το κυβερνητικό ένταλμα έρευνας τούς επιτρέπει να κατασχέσουν προγανδιστικό υλικό με το οποίο καταγγέλεται η κυβέρνηση για διαφθορά καιυλικό σχετικό με το δάνειο που συνήψε η χώρα από την Παγκόσμια Τράπεζα καθώς και τη δολοφονία του άκληρου αγρότη Eltom Brum.

Η κίνηση αυτή αποτελεί πράξη ξεκάθαρης πρόκλησης εκ μέρους της τοπικής κυβέρνησης η οποία βαρύνεται με διαφθορά και ανεξήγητες υποθέσεις όπως αυτή του θαναάτου του Marcelo Cavalcante τον περσμένο Φλεβάρη. Καλούμε τη γενικότερη αριστερά της περιοχής να αντιδράσει με ένα πιο ενοποιητικό τρόπο στο αίσχος αυτό.

Αλληλέγγυα

Federação Anarquista Gaúcha (Αναρχική Ομοσπονδία Gaúcha)

* Μετάφραση στα αγγλικά από τις διεθνείς σχέσεις της ιταλικής FdCA. Ελληνική μετάφραση "Ούτε Θεός-Αφέντης", Οκτώβρης 2009.

Σχετικός σύνδεσμος http://www.vermelhoenegro.org/fag

Related Link: http://www.vermelhoenegro.org/fag
This page can be viewed in
English Italiano Deutsch

http://www.anarkismo.net/article/14840

Anarkismo.net is a international anarchist-communist news service